Usein kysytyt kysymykset

Mihin aikaan pelin tarina oikein sijoittuu?
Pelin tapahtumat keskittyvät itse kehittämäämme aikalinjaan. Karkeasti sanottuna eletään suurin piirtein aikaa 215 BBY. Vanha tasavalta on vielä pystyssä, mutta elokuvien hahmoja ei meidän aikalinjassamme kuitenkaan ole olemassa. Palpatinen sijaan Tasavaltaa uhkaa militaristinen järjestö, Crimson Eclipse, joka kenenkään tietämättä on saatettu alkuun varjoissa vaikuttavien sithien toimesta.

Jos elokuvien hahmoja ei ole olemassa niin millä täällä pelataan?
Pelaajat keksivät omasta päästään täysin omat hahmonsa ja luovat niille omat tarinansa. Tarvitsee vain tehdä hahmokuvaus mieleiselleen hahmolle ja lähettää se hyväksyttäväksi foorumilla olevalle hahmopyyntö osastolle.

Tarvitaanko hahmopyyntöön muuta kuin hahmokuvaus?
Ei. Selkeästi kokemattomilta saatamme kysyä onko hän tosiaankaan pelannut aikaisemmin ja pyytää pienen pelinäytteen. Jos et ole aikaisemmin pelannut roolipelejä foorumilla, suosittelemme lukemaan sivuilta löytyvät infot tarkasti läpi, jotta kaikki termit tulevat varmasti tutuiksi.

Millaisia hahmoja tänne sitten saa tehdä?
Hahmosi voi olla ihan millainen itse haluat sen olevan. Emme ala rajoittaa, jotain tiettyä lajia tai rotua jos se osoittautuu suosituksi. Ohjeeksi sanomme kuitenkin, että koettakaa väälttää suoria kopioita elokuvien hahmoista. Pelissä on tarkoitus pelata kuitenkin mahdollisimman omaperäisillä hahmoilla, joten kukaan tuskin haluaa, että pelissä on 10 erinimistä kopiota Yodasta tai jostain muusta suositusta hahmosta.

Entä hahmojen raha-asiat? Kuinka paljon 1 krediitti on euroissa?
Tässä pelissä menemme sen mukaan, että 1 krediitti on pyöristettynä 50 senttiä. Toisin sanoen euron maksava esine täällä on pelissä 2 krediittiä. Tämän säännön takana olevasta matematiikasta kiinnostuneet voivat lukea lisätietoa aiheesta täällä.