Foorumille

Onko ohjeet, säännöt ja muu oleellinen info luettu? Jos on, alla olevasta linkistä pääset foorumille. Ennen kuin rekisteröidyt, tässä vielä muutama oleellinen asia, joka sinun tulee tietää foorumille kirjoittamisesta:

1. Sinulla saa olla vain yksi käyttäjätunnus. Rekisteröidy siis omalla nimimerkilläsi. Rekisteröityä saat vaikka heti, mutta et saa kuitenkaan pelata hahmollasi ennen kuin se on hyväksytty.

2. Pidä avatarisi ja allekirjoituksesi siistinä. Kuvia saa laittaa, mutta niiden pitää olla järkevän kokoisia. Suositeltavaa on, että laitat allekirjoitukseesi linkit hahmojesi kuvauksiin, sillä toisinaan vastapelaajan voi olla tarpeen käydä lukemassa hahmosi kuvausta.

3. Jos sinulla on jotain kysyttävää, etkä löydä kysymykseesi vastausta sivuilta, voit rohkeasti esittää kysymyksen vieraskirjassa, yksityisviestillä tai chatin kautta. Ylläpito ja vanhat pelaajat vastaavat kyllä kysymyksiin.

4. Jos haluat jättää jonkun hahmon pois käytöstä, ilmoitathan siitä ylläpidolle. Näin hahmo voidaan valintasi mukaan siirtää joko NPC-hahmoksi taikka kadonneeksi/kuolleeksi.

5. Tämä sanottiin jo säännöissäkin, mutta sanotaan silti vielä kerran, että mihin tahansa keskeneräiseen peliin saa liittyä kuka tahansa, milloin tahansa, ellei erikseen ole pelin aloituksessa muuta ilmoitettu.