Säännöt

  • Foorumipelien perussäännöt ovat täällä voimassa, ei siis munchausta, autohittaamista tai metagamea. Jos et tiedä mitä nämä sanat tarkoittavat, suosittelemme lukemaan Roolipeli? -osion läpi.
  • Noudata pelijärjestystä. Toisen pelaajan ylitse ei hypitä ellei hän sitä itse nimenomaan pyydä. Mikäli joku pelaaja jää jumittamaan kesken pelin pitkäksi aikaa, ilmoita asiasta ylläpidolle. Jos pelaajaan ei ylläpidonkaan välityksellä saada yhteyttä, voidaan jumittavan pelaajan hahmo kirjoittaa pelistä ulos jotenkin, jolloin muut pääsevät jatkamaan.
  • Hahmosi saa olla maksimissaan kolmessa pelissä kerrallaan. Ole kuitenkin erittäin tarkkana hahmosi aikajanan suhteen, sillä ylläpito saattaa järjestää koko peliin vaikuttavia tapahtumia, jotka helposti voivat sotkea hahmon aikajanan ellei pelaaja ole tarkkana.
  • Emme ole rajoittaneet hahmomäärää mitenkään, saat siis tehdä niin monta hahmoa kuin huvittaa, mutta jokaisella on sitten myös pelattava. Ei-aktiiviset hahmot siirretään surutta kadonneiksi taikka NPC-hahmoiksi, joita yleensä saa ohjata ja käyttää hyväkseen kuka tahansa ellei hahmon kuvauksessa toisin mainita.
  • Foorumilla oleviin keskeneräisiin peleihin sopii aina liittyä mukaan, ellei toisin ole mainittu. Toivottavaa kuitenkin olisi, että hahmolla on joku looginen syy tulla paikalle. Näin kärjistettynä esimerkkinä joku Coruscantin alatasoja terrorisoiva jengipomo tuskin ilmestyy Jeditemppeliin pitämään seuraa jollekin temppelin oppilaalle ihan noin vain. Jos et ole varma siitä onko hahmoa sopivaa tuoda paikalle, asiaa voi aina kysyä pelaajilta joko yv:llä tai ircin välityksellä.
  • Tämä ei ole varsinaisesti sääntö, mutta suosittelemme olemaan erityisen tarkkana isojen alkukirjaimien kanssa, sillä Voima ja voima ovat kaksi eri asiaa. Force on suomennettu miten on, joten on tärkeää erottaa milloin puhutaan fyysisestä voimasta ja milloin jedien käyttämästä Voimasta.