Crimson Eclipse

Tämä eri sotilaallisten ryhmien liittouma on mahdiltaan jo tarpeeksi suuri uhkaamaan koko Tasavallan olemassaoloa. Vaikka Crimson Eclipsen kokoamiseen kului vuosikymmeniä, tapahtui prosessi niin hiljaisesti ja salassa Galaksin reunoilla, että järjestö tuntui ilmestyvän kuin tyhjästä Tasavallan tietoisuuteen. Ja ilmestyessään joukko iski kuin salama Hutt Spacen ytimeen.

Vaikka näennäisesti Crimson Eclipse on vain vallankumouksellinen ja itsenäinen armeija, niin piilee organisaation sydämmessä paljon synkempiä salaisuuksia. Totuus on että Crimson Eclipse on Sithien perustama. Sithien salaisen olemassaolon takaamiseksi Crimson Eclipsen hierarkiaan on punottu tarkoin varjeltu salaisuuksien ja valheiden verkko, sillä ainoastaan järjestön kuudelle ylimmälle kenraalille on luotettu tämä tieto. Nämä kenraalit ottavat käskynsä suoraan Korribanin neuvostolta ja välittävät ne sitten alaisilleen.

Sithien vedellessä naruja Korribanin varjoista, ovat Crimson Eclipsen armeijat valmiita sotaan Tasavallan syrjäyttämiseksi ja kaappaamaan vallan Galaksista.

Arvoasteikko ja haarniska

Crimson Eclipsen joukoilla on hyvin samankaltainen arvoasteikko kuin Tasavallan armeijallakin. Joukkojen haarniskat ovat hyvin samanlaiset kuin elokuvien Storm Troopereilla, mutta väriltään haarniskat ja taisteluasut ovat pääosin mustia, lukuunottamatta erivärisiä merkintöjä jotka kertovat sotilaan arvon. Taisteluympäristöstä riippuen haarniskat voivat olla muunkin värisiä, esim. metsäisessä ympäristössä käytetään luonnollisesti maastokuvioituja haarniskoja ja lumisessa ympäristössä taas valkoisia. Yhteistä kaikille haarniskatyypeille on kuitenkin olkasuojuksissa olevat merkinnät, jotka kertovat sotilaan arvon.

Alokas - Alokkaat eli tavalliset sotilaat ovat kaikkein alimpana arvoasteikossa ja heidän haarniskansa ovat aina yksivärisiä, jotta heidät erottaa ylempiarvoisista sotilaista. Haarniskassa ei Crimson Eclipsen logon lisäksi ole mitään muita merkintöjä.

Korpraali - Korpraalit käyttävät tavallisten sotilaiden tavoin yksiväristä haarniskaa, lukuunottamatta kahta kauttaviivaa olkasuojuksissa. Korpraalien tehtävänä on toimia kersantin oikeana kätenä ja mikäli kersantti sattuu kuolemaan taistelussa, korpraalin tehtävä on ottaa hänen paikkansa ryhmänjohtajana.

Kersantti - Kersanttien haarniskat ovat muuten yksivärisiä, mutta molemmissa olkasuojissa on kuitenkin vihreät viivat ja lisäksi myös käsivarsisuojat ovat väriltään vihreät. Kersantin tehtävänä on toimia ryhmänjohtajina. Yhdessä ryhmässä on 9 sotilasta, mukaan lukien kersantti itse.

Luutnantti - Luutnantin kummassakin olkasuojassa on sininen raita joka kertoo hänen arvostaan joukossa. Luutnantit toimivat aina joukkueenjohtajina ja välittävät käskynsä alaisuudessaan oleville kersanteille. Yhdessä joukkueessa on aina neljä ryhmää eli yhteensä 36 sotilasta.

Kapteeni - Kapteenin tunnistaa olkasuojissa olevista punaisista raidoista ja hänen tehtävänsä on toimia komppanian johtajana. Yksi komppania koostuu aina neljästä joukkueesta eli 144 sotilaasta.

Majuri - Majurin tunnistaa oransseista raidoista olkasuojissa ja hänen tehtävänsä on toimia pataljoonan komentajana. Pataljoona koostuu aina neljästä komppaniasta eli yhteensä majurin alaisuudessa on 576 miestä.

Komentaja - Komentajan tunnistaa haarniskan olkasuojissa olevista keltaisista raidoista. Komentajan tehtävänä on toimia aina rykmentin johtajana. Rykmentit koostuvat neljästä pataljoonasta eli komentajalla on johdettavanaan yhteensä 2304 miestä.

Amiraali - Amiraalit ovat samantasoisia komentajien kanssa, mutta komentajista poiketen he käyttävät haarniskojen sijaan vain tavallisia univormuja. Siinä missä komentajat johtavat yleensä planeetan pinnalla käytäviä taisteluja, amiraalit ovat vastuussa avaruudessa käytävistä taisteluista.

Kenraali - Ylin arvo jonka Crimson Eclipsen joukoissa voi saavuttaa. Kenraaleita on Crimson Eclipsessä vain viisi ja he vastaavat tekemisistään suoraan järjestön johdossa salaa oleville sitheille. Kenraalit on valittu tehtävään nimenomaan strategisten kykyjensä vuoksi ja siksi että he osaavat tarvittaessa pitää suunsa kiinni sithien olemassaolosta. Usein kenraalien seuraksi onkin määrätty myös joku Korribanin neuvoston alaisuuteen kuuluvista sith mestareista, joiden tehtävä on varmistaa, että kenraalit pysyvät uskollisina.