Hahmon luonti

Ennen kuin voit aloittaa pelaamisen, on sinulla luonnollisesti oltava hahmo. Tässä on valmis hahmokuvauksen pohja, johon voit täyttää hahmosta tarvittavat tiedot. Kun olet kirjoittanut hahmokuvauksen, voit lähettää sen hahmopyyntö-osastolle hyväksyttäväksi.

Nimi: Totta kai hahmolla pitää olla nimi.
Skp: Sukupuoli?
Ikä: Hahmo voi olla pitkäikäinen, mutta kuolemattomia hahmoja tänne ei oteta.
Laji: Mitä lajia hahmosi on? Pelattavia lajeja ei ole rajoitettu vaan hahmosi voi olla mikä vain elokuvista tai kirjoista tuttu laji. Laji -linkin takana olemme esitelleet muutaman suosituimman lajin.

Ammatti: Onko hahmosi palkkionmetsästäjä, jedi, sith vai mikä?

Kotiplaneetta: Tietysti hahmosi asuu jollakin planeetalla. Vähintään tässä kohdassa voi kertoa millä planeetalla hahmo on syntynyt, jos ei muuta. Planeetan ei ole pakko olla mikään foorumin pelialueista, vaan se voi olla jokin muukin.

Perhe: Tämä kohta ei ole pakollinen. Jos hahmollasi kuitenkin on perhe, jonka tahtoisit mainita, kerro se tässä.

Luonne: Tässä kohdassa kuvailet hahmosi luonnetta. Älä pelkästään listaa adjektiiveja kuten rohkea ja ystävällinen, vaan kirjoita myös miten nämä rohkeus ja ystävällisyys ilmenevät eri tilanteissa. Esimerkiksi onko hän ystävällinen kaikille vai suhtautuuko hän sittenkin epäluuloisemmin jotain tietynlaisia ihmisiä kohtaan? Onko hahmo rohkea pelkästään taisteluissa ja sosiaalisissa tilanteissa pelokas? Onko jotain mitä hahmosi pelkää? Näitä asioita kannattaa miettiä perinpohjin kuvausta kirjoittaessa.

Ulkonäkö: Tässä kohdassa kuvailet hahmosi ulkonäköä mahdollisimman laajasti. Minkä väriset silmät hänellä on? Minkä väriset hiukset ja millainen hiustyyli? Entä ihonväri ja ruumiinrakenne? Millaiset hahmon vaatteet ovat? Muistathan myös, että jos käytät kuvauksessasi kuvia, merkitse aina kuvien yhteyteen kuka kuvan on piirtänyt. Jos piirtäjällä on omat sivut tai deviantArt -profiili, laita silloin myös linkki sinne.

Menneisyys: Tässä kerrot hahmosi menneisyydestä. Vaikka hahmo itse ei muistaisikaan menneisyydestään mitään, pelaajan on kuitenkin tiedettävä. Siksi vaadimme kertomaan myös silloin kun hahmo kärsii muistin menetyksestä. Koittakaa myös käyttää mielikuvitusta menneisyyden kanssa. Galaksi on aika kurja paikka elää, jos kaikki ovat jääneet orvoiksi nuorena.

Muuta: Omistaako hahmosi aluksen? Tai onko sinulla jotain muuta mainittavaa mitä et aiemmin maininnut? Kaiken muun mainitsemisen arvoisen voit mainita tässä.

Taidot: Yllä olevan lisäksi jedien ja sithien kuvauksessa on kerrottava mitä taidoista, joita he pystyvät Voiman avulla käyttämään. Voit mielesi mukaan lisätä erilaisia hahmosi osaamia kykyjä kuten Voiman avulla parantaminen, Voima hyppy, Telekineettiset kyvyt jne. Jos et ole varma siitä mitä lista voisi sisältää, ideoita voi hakea muiden jedien ja sithien hahmokuvauksista taikka sitten Voimat ja erikoiskyvyt -linkin takaa, minne olemme listanneet muutamia yleisimmistä kyvyistä. Listaa kootessasi, ota huomioon hahmosi taso. Esim. koulutuksensa alkuvaiheessa oleva padawan ei välttämättä kykene pysyättämään kohti tulevaa valosapelin terää paljain käsin.