Tänään on Pe Syys 30, 2022 11:37 am

 • Päivitykset
  Ylläpito ilmoittaa täällä kaikista tärkeistä asioista, kuten uusista peli-alueista, foorumin puhdistuksista, sääntömuutoksista yms. Täällä myös ilmoitetaan pelin kannalta tärkeistä tapahtumista.
  4 Aiheet
  4 Viestit
  Uusin viesti Galaksin uutiset
  Kirjoittaja Defiler Näytä uusin viesti
 • Ongelmia?
  Onko pelistä jotakin kysyttävää? Haluatko antaa palautetta tai antaa ehdotuksia pelin parantamista varten? Kaikki kysymykset ja palaute tänne.
  5 Aiheet
  12 Viestit
  Uusin viesti Re: Kysymyksiä, ja kiinnostun…
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Hahmopyynnöt
  Oletko lukenut kaiken peliin liittyvän tekstin ja tahdot liittyä peliin? Lähetä hahmosi kuvaus tänne. Ylläpidon jäsenet hyväksyvät hahmon ja kertovat jos siinä on jokin vikana.
  4 Aiheet
  10 Viestit
  Uusin viesti Re: Uusiksi
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Aiheet
  Viestit
  Uusin viesti
 • Coruscant
  Coruscant on kaupunki planeetta, jonka koko pinta-ala on rakennettu täyteen valtavia pilvenpiirtäjiä, jotka jakautuvat ylä-tasoon ja ala-tasoon. Coruscantin ala-tasoilla on aina pimeää, sillä rakennukset ovat niin korkeita ettei aurinko pääse ikinä paistamaan ihan maahan asti. Ala-tasoista onkin ajan saatossa tullut pimeyden vuoksi rikollisten täyttämää slummialuetta. Ylä-tasot taas ovat täysin ala-tasojen vastakohta. Ylä-tasoilla näyttää siltä, ettei aurinko laske lainkaan, sillä vaikka aurinko paistaisikin juuri planeetan toiselle puolen, auringon valo, neonvalot ja muut heijastuvat ikkunoista planeetan pimeälle puolelle ja siksi siellä näyttää hämärimmilläänkin vain siltä kuin aurinko olisi juuri laskemassa. Galaktisen Tasavallan senaatti ja jeditemppeli sijaitsevat tällä planeetalla.
  6 Aiheet
  171 Viestit
  Uusin viesti Re: Murtautuminen Jeditemppel…
  Kirjoittaja Valomiekka Näytä uusin viesti
 • Melida/Daan
  Melida/Daan on karu planeetta, joka on monien sisällissotien tuhoama. Planeettaa asuttavat melidat ja daanit jotka ovat jos satoja vuosia sotineet toisiaan vastaan, eikä kumpikaan osapuoli enää muista miksi sodat ovat alkaneet. Planeetan pääkaupunki, Zehava on ollut milloin daanien ja milloin melidojen hallussa. Sotien kolmantena osapuolena ovat Nuoret, joiden joukot koostuvat niin melidojen kuin daanienkin lapsista. Nuoret ovat kyllästyneet siihen kuinka melidat ja daanit jatkavat loputonta sotimista ja tekevät nyt parhaansa saadakseen sodat loppumaan. Planeetta on hyvin vaarallinen paikka ulkopuolisille ja siksi siellä ei yleensä käykään juuri ketään. Koska melidat ja daanit eivät ole yksimielisiä planeettansa nimestä Tasavalta on nimennyt planeetan Melida/Daaniksi.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Telos
  Telos on rikas planeetta, jolla on paljon kaunista luontoa. Planeetan matkailuala kukoistaa ja sillä on paljon liikeyhteyksiä galaksin muiden planeettojen kanssa. Planeetan pääkaupunki Than, on kaunis suurkaupunki, jonka kaduilta löytyy kaikenlaisia kauppoja ja kaupungissa on myös laajoja puistoalueita. Telos on tunnettu myös kiinnostuksestaan taidetta ja kulttuuria kohtaan. Planeetta on hyvin vahvasti uskollinen Tasavallalle. Teloksella on kuitenkin huonotkin puolensa, sillä planeetta on tunnettu myös vedonlyöntipaikoista ja uhkapeleistään. Telosta voisi sanoa galaksin Las Vegasiksi.
  4 Aiheet
  112 Viestit
  Uusin viesti Re: Day after
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Naboo
  Valtaosa Naboon luonnosta on koskematonta, planeetalla on paljon vihreitä tasankoja, soita ja meriä. Kaksi merkittävää kulttuuria asuttaa silti Naboota.
  Planeetan natiiviasukkaat, Gunganit, jotka asuvat merenalaisissa kaupungeissa, jonne muinaiset sodat ovat heidät pakottaneet vetäytymään. Sen lisäksi Naboon pintaa taas asuttaa monarkinen ihmiskansa, joita johtaa Naboon kuninkaallinen huone.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Denon
  Denon, Coruscantin tavoin, on kauttaaltaan kaupungin peittämä planeetta. Väkiluvultaan Denon jää toiseksi vain Coruscantille. Tämä vilkas kaupunkiplaneetta on Tasavallalle keskeisimpiä kauppapaikkoja, sen ollessa kahden suuren Hyperavaruusreitin risteymässä.
  Se on myös olennainen välietappi galaktisesta etelästä kohti Coruscantia ja galaktista keskustaa.
  1 Aiheet
  64 Viestit
  Uusin viesti Re: Tervetuloa alamaailmaan
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Kashyyyk
  Tämä metsäinen planeetta tunnetaan valtavista kilometrien korkuisista Wroshyr puista, jotka peittävät planeetan pintaa. Kashyyykin luonto on rikas, monipuolinen mutta villi. Syvälle metsään eksyvä voi nopeasti tulla petojen syömäksi.
  Kashyyyk on monien eläinlajien lisäksi kotiplaneetta myös Wookieille.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Roche
  Roche ei ole planeetta, vaan asteroidivyöhyke, jota Verpinet asuttavat. Huhujen mukaan asteroidit ovat se, mitä Verpineiden kotiplaneetasta on enää jäljellä. Asteroideilla on paljon ase- ja avaruusalusteollisuutta, mikä on Tasavallalle tärkeää näinä levottomina aikoina. Kaksi merkittävintä teollisuusyritystä on droideihin erikoistunut Roche Industries ja avaruusaluksiin erikoistunut Slayn & Korpil. Rochen asteroidit ovat myös galaksin ainoa paikka, josta löytyy patsaisiin ja huonekaluihin käytettyä larpalkiveä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Taris
  Taris oli historiassa hyvin menestynyt ja suuri kaupunkiplaneetta, kunnes Darth Malak pommitti planeetan maan tasalle historiassa. Sen jälkeen planeetta on kuitenkin uudelleenasutettu, vaikkei se ehkä koskaan saavuttanut samaa loistoaan, kun ennen.
  Planeetta on myös tunnettu sith alkemian synnyttämistä rakghouleista ja niiden kehittyneemmistä muodosta, nekghouleista jotka ovat jatkuva vaara planeetan asukkaille.
  1 Aiheet
  33 Viestit
  Uusin viesti Re: Tuntematon epidemia
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Dantooine
  Dantooine on harvakseltaan asuttu planeetta, jonka pintaa peittävät ruohoiset tasangot ja kuivat savannit. Planeetalla on aikoinaan ollut jedi enklaavi, mutta se on historian saatossa hylätty tuhansia vuosia sitten.
  Planeetalla on paljon farmeja, mutta planeetan huomattavin resurssi sijaitsee Dantooinen kristalliluolassa, jossa on valosapelien valmistukseen tarvittavia kristalleja.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Corellia
  Corellia koostuu pitkälti koskemattomasta luonnosta, suurine vuoristoineen, metsineen ja merineen. Valtaosa sivistyksestä koostui kylistä ja farmeista, mutta suuriakin kaupunkeja planeetalla on.
  Corellia on hyvin tunnettu laivastostaan. Planeetan ollessa yhteydessä kahden merkittävän kauppareitin varrella, piratismi ja salakuljetus on suuri ongelma. Tämän takia Corellia armeijan laivasto on hyvin kehittynyt ja valmistautunut puuttumaan piratismiin.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Dac
  Dac, tunnetaan myös usein Mon Calamarina, planeetan natiivilajin mukaan. Tämä merien peittämä planeetta on Mon Calamarien lisäksi koti myös Quarreneille. Mon Calamarit ovat asuttaneet meren pintaa, kun taas Quarrenit ovat asuneet meren syvyyksissä. Näiden kahden rodun välillä on käyty historian varrella sotia, mutta nykyään lajit elävät sovussa planeetallaan.
  Dac tunnetaan Mon Calamarien erittäin vahvasta armeijan laivastosta. Nyt silti Dac on suuren uhan alla, kun Crimson Eclipse on eristänyt planeetan Tasavallasta lähes tyystin. Tunnelma Dacilla on kireä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Muut Tasavallan planeetat
  Täällä voi pelata kaikilla muilla Tasavallan planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Hoth
  Tämä planeetta on täysin lumen ja jään peitossa. Jäätävän kylmyyden vuoksi, planeetalle ei ole asukkaitakaan, vaan ainoita eläviä olentoja ovat wampa lumihirviöt ja tontonit, jotka sopisivat hyvin ratsuiksi tai kuormajuhdiksi, jos planeetalla asukkaita olisi. Päivisin lämpötila on yleensä -15 ja -25 asteen välillä. Öisin ilma kuitenkin kylmenee ja kylmimmillään yölämpötilat ovat jopa – 40 astetta. Planeetan sijainnin vuoksi Crimson Eclipse on kuitenkin julistanut planeetan omakseen ja on rakentamassa sinne siirtokuntaa, jota voisi tarpeen vaatiessa käyttää tukikohtana.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Bandomeer
  Bandomeer on kaivoksia täynnä oleva maailma. Planeetta on jakautunut kahtia siten, että toista puoliskoa peittää yksi ainoa isoa manner ja toinen puoli planeetasta taas on meren vallassa. Planeetalla on yksi ainoa kaupunki, Bandor, jonka katujen yläpuolelle kohoavat korkeat kaivostornit, kuten muuallakin mantereella. Planeetan kaikki kaivokset ovat ulkopuolisten kaivosyhtiöiden omistuksessa eli alkuperäisasukkaat, meeriläiset eivät pääse lainkaan hyötymään maailmansa rikkauksista. Planeetta on vhavasti uskollinen Crimson Eclipselle, koska Crimson on auttanut planeettaa rauhoittamaan alueita mantereella, jotta planeetan luonto saataisiin taas kukoistamaan.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Phindar
  Phindar on sademetsien peittämä planeetta, jonka pääkaupunki on nimeltään Laressa. Phindialaiset ovat tunnettuja pitkistä vahvoista käsistään ja erikoisenvärisistä silmistään. Phindar oli aluksi Syndikaatti nimisen järjestön vallan alla ja Syndikaatti piti vallan hallussaan aiheuttamalla kauhua ja pelkoa, sekä luomalla planeetalle keinotekoisen pulan kaikesta mitä ihmiset päivittäisessä elämässään tarvitsevat. Syndikaatti myös esti ketään lähtemästä tai tulemasta planeetalle ja jopa viestiyhteydet muille planeetoille oli katkaistu, kunnes Syndikaatti liittyi osaksi Crimson Eclipseä. Valta siirtyi siis Crimsonille ja sen jälkeen asukkaiden oloa helpotettiin kaikin tavoin. Asukkaat eivät kuitenkaan uskalla vastustaa Crimson Eclipseä uusien pula-aikojen pelossa, joten planeetta on Crimsonin hallinnassa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Korriban
  Sithien muinainen kotiplaneetta ja kauan sitten kadonneen Sith Imperiumin ydin. Tämä kylmä ja kuiva autiomaa on hautausmaa historian suurimmille ja pelätyimmille Sith lordeille. Muinaiset hautakammiot, temppelit ja Sith akatemia varjostavat edelleen järkkymättöminä ja ikuisina planeetan pintaa tihkuen edelleen Voiman pimeää puolta.
  Galaksin tietojen mukaan Korriban on ollut hylättynä jo 800 vuotta, mutta totuus on toinen. Sithit edelleen piileskelevät Korribanin varjoissa, vedellen Crimson Eclipsen naruja.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Nar Shaddaa
  Nar Shaddaa on Nal Huttan suurin kuu. Tämä pilvenpiirtäjien peittämä kuu tunnetaan myös nimellä "Pieni Coruscant". Toisin kuin Coruscant, Nar Shaddaa on sairauksien, rikollisuuden ja ilmansaasteiden tahraama galaksin likakaivo. Kaupunki oli ennen Hutt Spacen ytimessä ja oli järjestäytyneen rikollisuuden hallitsema, kunnes Crimson Eclipse saapui.
  Crimson Eclipse saapui kuin salama kirkkaalta taivaalta ja valloitti Nar Shaddaan ja Nal Huttan haltuunsa. Osa Hutteista alistui Crimson Eclipsen palvelukseen, osa pakeni. Nykyään Nar Shaddaa toimii Crimson Eclipsen toiminnan päämajana. Kaupungin levottomuudet ja rikollisuus ei ole vähentynyt Crimson Eclipsen myötä, vaan kaupungin kadut ovat edelleen vaarallisia varomattomalle kulkijalle.
  4 Aiheet
  180 Viestit
  Uusin viesti Re: Kirjanpitäjää vapauttamas…
  Kirjoittaja Southpaw Näytä uusin viesti
 • Muut Crimson Eclipsen planeetat
  Täällä voi pelata kaikilla muilla Crimson Eclipsen planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Tatooine
  Syrjäinen aavikkoplaneetta, jota asuttavat monet laitapuolen kulkijat. Vaikka Tatooine päällepäin saattaa näyttää lainkuuliaiselta planeetalta, siellä käy kuitenkin usein salakuljettajia, palkkionmetsästäjiä ja muita lainsuojattomia. Planeettaa asuttavat lisäksi monen lajiset olennot ja valtaa pitävät huttien rikollisliigat. Myös orjakauppa kukoistaa ja joillakin on orjia edelleen, vaikka Tasavalta on jo aikaa sitten kieltänyt orjien pitämisen. Tatooine on tällä hetkellä Huttien hallussa, Hutt Spacen levittyä galaktiseen etelään. Planeetalla järjestetään myös vuosittain useita rakettirekikisoja, joissa parhaiten menestyvät olennot joilla on luonnostaan monta kättä käytössään. Rekeä on nimittäin erittäin vaikea ohjata.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Ryloth
  Twi'lekien karu kotiplaneetta. Tämä kivinen planeetta on erikoinen siitä, että auringonvalo paistaa aina vain toiselle puolelle planeettaa ja toinen pysyy aina pimeässä. Näitä puolikkaita kutsutaan nimillä Valomaat ja Yömaat. Planeettaa vallitsevat äärimmäiset olosuhteet, äärimmäiset sääolot ja vaaralliset pedot ovat molemmat uhka asukkaille. Tästä syystä usea Twi'lekien kaupungeista on rakennettu maan alle suojaan vihamieliseltä luonnolta.
  Ryloth on tällä hetkellä teoriassa Huttien hallussa, Huttien levitettyä valtaansa galaktiseen etelään, paeten Crimson Eclipseä.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Rodia
  Tämä lämmin sademetsien peittämä planeetta on kotiplaneetta Rodianeille. Planeetan luonto on hyvin kuuma, kostea ja vehreä. Sademetsien keskelle on rakennettu useita teollisuuskaupunkeja, joita valtavat kuvut suojaavat planeetan äärimmäisiltä lämpötiloilta. Rodianien yhteiskunnan ja teknologian kehittyessä, monet paikalliset kasvit ja eläimet on ajettu sukupuuton partaalle.
  Rodian yhteiskunta koostuu pitkäli Rodianien klaaneista. Klaanien keskuudesta valitaan Suuri Suojelija joka toimii Rodian diktaattorina.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Bothawui
  Bothanien kotiplaneetta. Bothawui tunnetaan Galaksin parhaana informaatioverkostona. Bothawui on keskiö Bothan Spynet -järjestölle, galaksin parhaille vakoojille ja informaation salakuljettajille.
  Ilmasto ja kasvillisuus Bothawuilla on helppo elämän tukemiseen. Planeetalla onkin paljon viljelysmaata, sekä teollisuutta ja kaivostoimintaa.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Gamorr
  Gamorrin luonto on hyvin monipuolinen ja miellyttävä. Planeetalla on paljon metsiä, sademetsiä, tundria ja vuoria. Siltikään planeetalla vierailu ei ole suositeltavaa saatika turvallista. Tämä johtuu planeetan natiiviasukkaista Gamorreaneista, jotka ovat tunnettuja väkivaltaisuudestaan. Gamorria riivaa jatkuvasti Gamorrean-klaanien keskenään käymät sodat.
  Planeetalla on edes hivenen saapunut järjestystä, järjestäytyneen rikollisuuden muodossa kun Huttit levittivät valtaansa Gamorriin.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä
 • Muut Hutt Spacen planeetat
  Täällä voi pelata kaikilla muilla Hutt Spacen planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.
  0 Aiheet
  0 Viestit
  Ei viestejä

Kirjaudu sisään  •  Rekisteröidy

Paikallaolijat

Yhteensä 1 käyttäjä paikalla :: 0 rekisteröitynyttä, 0 piilossa ja 1 vieras (Tieto perustuu viimeisen 5 minuutin aikana olleisiin aktiivisiin käyttäjiin)
Eniten yhtaikaisia käyttäjiä on ollut 13 kpl, Ma Marras 30, 2020 1:50 am

Tilastot

Viestejä yhteensä 885 • Viestiketjuja yhteensä 91 • Käyttäjiä yhteensä 10 • Uusin käyttäjä AlatarSkywalker