Kirjanpitäjää vapauttamassa

Nar Shaddaa on Nal Huttan suurin kuu. Tämä pilvenpiirtäjien peittämä kuu tunnetaan myös nimellä "Pieni Coruscant". Toisin kuin Coruscant, Nar Shaddaa on sairauksien, rikollisuuden ja ilmansaasteiden tahraama galaksin likakaivo. Kaupunki oli ennen Hutt Spacen ytimessä ja oli järjestäytyneen rikollisuuden hallitsema, kunnes Crimson Eclipse saapui.
Crimson Eclipse saapui kuin salama kirkkaalta taivaalta ja valloitti Nar Shaddaan ja Nal Huttan haltuunsa. Osa Hutteista alistui Crimson Eclipsen palvelukseen, osa pakeni. Nykyään Nar Shaddaa toimii Crimson Eclipsen toiminnan päämajana. Kaupungin levottomuudet ja rikollisuus ei ole vähentynyt Crimson Eclipsen myötä, vaan kaupungin kadut ovat edelleen vaarallisia varomattomalle kulkijalle.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Cross »

Kadun suuntaan katseensa kääntänyt Zeraph totesi kaiken näyttävän aivan yhtä tyhjältä ja rauhalliselta kuin heidän tullessakin, mikä sopisi vallan mainiosti jedikaksikolle. Kaikki näytti siis olevan valmista siihen että he voisivat nostaa kytkintä ja livahtaa kadun toisella puolella olevan kujan varjoihin, palatakseen takaisin loppujen palkkasoturi ryhmän jäsenten luo. Ennen liikkeelle lähtöä peremmällä liikkeessä edelleen oleva Fae päätti kuitenkin kysyä pitäisikö heidän sitoa tainnoksissa makaava kaksikko, mikä sai pienen virnistyksen kohoamaan farghulin kasvoille.
''Jos nuo kaksi heräävät ennen kuin me olemme jo kaukana tältä planeetalta niin minä olen röhkivä gamorreani emakko.'' Katseensa autiosta kadusta oppilaansa suuntaan takaisin kääntävä Farll vastasi, vaikka järkyttyneeltä näyttävä padawan tuskin edes kuulisi koko vastausta. Tytön katse näytti nimittäin osuneen kuvajaisensa heijastavaan peiliin, joka paljasti myös tälle lattialla tämän jaloissa retkottavan zabrakin tehneen juuri niin kuin itse oli halunnut. Tämän reagtio oli vähällä saada ovella olevan tuoreen opettajansa repeämään nauramaan ja näpäyttämään oppilastaan jollain nasevalla jedeille tyypillisellä letkautuksella, mutta onneksi miehen onnistui kuitenkin pitää turhat mölyt mahassaan. Se ei kuitenkaan tarkoittanut ettei tämän kasvoilta olisi paistanut vahingoniloinen virne, josta oli helppo nähdä miten pahoillaan hän tapahtuneesta oli.
''Taiteilijat... Ole aina tarkkana heidän kanssaan.'' Silmää iskevä Zeraph vastasi tapahtunutta edelleen selvästi ymmärtämään pyrkivälle Faelle, samalla kun viittoi tätä seuraamaan, sillä heillä ei olisi vielä paljon tehtävää ja vain rajallisesti aikaa. Sen takia heidän olisi paras alkaa jo mennä ja huolehtia tytön kasvoilla olevasta kuvasta myöhemmin, sillä se ei ollut pysyvää tytötä, vaan lähtisi varmaan muutaman kunnon pesukerran jälkeen veden mukaan.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Zeraphin vakuutellessa, että he olisivat jo kaukana siinä vaiheessa kun tainnutettu kaksikko heräisi, Fae käänsi katseensa peilistä takaisin kohti mestariaan. Tytön katse näytti hetken ajan epäilevältä ennen kuin tämä käänsi katseensa Zeraphin tainnutusaseeseen ja lopulta lattialla makaavaan tajuttomaan kaksikkoon. Normaalisti tainnutusaseiden vaikutus ei kestänyt kovin kauaa, mutta ainakaan vielä kaksikko ei osoittanut mitään heräämisen merkkejä. Niinpä Fae päätti luottaa mestarinsa sanaan. Luultavasti joko Zeraph itse tai sitten Trizzt oli tuunannut tainnutusaseita sen verran, että tehoa oli tavallista enemmän.
"Lupaan ilmoittaa jos huomaan sinulle ilmestyvän gamorreanin piirteitä", Fae hymähti lievästi huvittuneena mestarinsa käyttämästä vertauskuvasta. Zeraphin vielä varoittaessa, että taiteilijoiden kanssa kannatti olla varovainen, tyttö käänsi katseensa hetkeksi vielä peiliin kuin miettien pitäisikö hänen yrittää naamioida itsensä jotenkin muuten, vaikka peittämällä toinen silmänsä tai jotain, mutta päätti sitten tyytyä sen hetkiseen tilanteeseen ja värilliseen tatuointiin naamassaan.
"Taidan jatkossa luottaa heihin vain kun he taiteilevat johonkin muualle kuin iholleni..." Fae jupisi ja suuntasi sittenmestarinsa perässä kohti liikkeen ovea. Hänen silmänsä eivät kyenneet näkemään ulkona olevassa hämärässä valaistuksessa ketään ja kuunneltuaan hetken ympäristöään myös ajatustensa avulla, Faekin varmistui siitä, että kaikki keitä lähialueella oli, olivat omissa asunnoissaan, huomio jossain muualla kuin kadulla liikkuvissa kulkijoissa. Lopulta kaksikko livahti olvesta ulos ja lähti Zeraphin johdolla suuntaamaan takaisin suuntaan josta olivat alunperin tulleet.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Cross »

Tatuointiliikkeen ovelle siirtynyt Zeraf naurahti vaimeasti kuullessaan oppilaansa nasevan vastauksen, joka olisi saattanut jonkun toisen opettajan kohdalla johtaa nuhteluun. Sen sijaan hän kuitenkin käänsi katseensa tyhjältä vaikuttavasta kadusta Faen suuntaan pieni virne kasvoillaan, arvellen että tytöllä saattoi olla vielä jotain toivia, siitäkin huolimatta että tämän edellinen mestari ollut suola-aavikkoakin kuivempi tapas, ainakin joh häneltä kysyttiin.
''Kuulostaa hyvältä.'' Farghul vastasi tytölle, hieman silmää iskien. Heti sen tehtyään hän käänsi katseensa taas kadunsuuntaan, todeten nopeasti sen näyttävän edelleen tyhjältä ja rauhalliselta. Tunusteltuaan vielä nopeasti voimassa tuntuvia värähdyksiä jedi lopulta uskaltautui raottamaan hieman ovea ja vilkaisemaan sen raosta kadun kummankin pään suuntaan, ennen kuin pujahti kokonaan ulos. Yhdessä silmänräpäyksessä ketteräliikkeinen mies oli ylittänyt korkeiden rakennusten välissä kulkevan tason ja kadonnut vastakkaisella puolella olevan kapean kujan varjoihin, kehottaen siellä olevan jäteastian suojista oppilastaan heidän telepaattisen linkkinsä kautta seuraamaan perässä.

Hieman myöhemmin jedikaksikko pujahti kapeiden kujien varjoista heitä jo odottelevien kahden niinsanotun vapaustaistelian seuraan, jotka olivat jo vaihtaneet aijemmat varusteensa nykyisten vallanpitäjien mustapunaisiin uniformuihin. ''Oliko ongelmia?'' Toinen kaksikosta kysyi tunnistettuaan tulijat, laskien samalla ylös nostettua asettaan alaspäin. ''Ei sitten minkäänlaisia.'' Etummaisena kulkeva Farll vastasi. ''Teillä?'' Hän kysyi vuorostaan, jatkaen samalla nopein askelin lähemmäs heitä odotellutta kaksikkoa ja näiden takana olevaa kiituria, jonka näiden oli onnistunut ottaa jostain haltuunsa.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Zeraphin virnistäessä hänen sutkaukselleen Faekin päästi pienen hymyn leviämään hetkeksi kasvoilleen, ennen kuin Zeraphin huomio taas kiinnittyi liikkeen edustalla kulkevaan katuun. Kun oli lopulta varmaa, että heidän oli turvallista poistua, Fae livahti Zeraphin perässä ulos liikkeen ovesta ja seurasi sitten mestarinsa perässä vastakkaisella puolella olevien rakennusten luokse. Fae ei ehkä kyennyt liikkumaan yhtä ketterästi kuin Zeraph, mutta aivan riittävän huomaamattomasti ja hiljaa, että ei varmasti kiinnittäisi huomiota mikäli joku olisi sattunut vilkaisemaan tasanteelle juuri sillä hetkellä.

Liikkuen rakennusten tarjoamissa varjoissa eteenpäin jedit pääsivät lopulta takaisin sovitulle tapaamispaikalle missä Efi ja Daru odottivat heitä jo joltain väijyttämältään partiolta vietyjen varusteiden kanssa.
"Ei suurempia ongelmia. Kesti vain hieman oletettua kauemmin löytää partio jolta viedä varusteet", Daru vastasi Zeraphin esittämään kysymykseen ja osoitti sitten jäljellä olevia varusteita jotka oli pinottu kaksikon takana olevan kiiturin takapenkille.
"Tuossa on teidän omanne. Saattavat olla ehkä hieman isoja, mutta parempi niin päin kuin yrittää ahtautua liian pieneen univormuun", Efi totesi ja nousi sitten kiituriin kyytiin, asettuen etupenkille, Darun taas ottaessa kuskin paikan. Fae seurasi kaksikon perässä, asettuen kuitenkin takapenkille, niin että saattoi ryhtyä pukemaan isohkoa univormua ylleen. Isompi koko oli kieltämättä parempi siinä mielessä, että he voisivat helposti piilottaa omat varusteensa näiden vaatteiden alle.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Cross »

Darun kertoessa heidän ainoan ongelmansa olleen löytää tarpeeksi suuri partio jolta ottaa varusteet heitä kaikkia varten Zeraph oli päässyt jo kiiturin luokse, alkaen samantien tutkia sen takapenkillä olevia uniformuja ja aseita. Ne vaikuttivat ainakin ensisilmäyksellä olevan melko uuden oloisia, joskin hivenen ehkä turhan suuri kokoisia kummallekkin heistä, aivan kuten palkkasotilas tuntuikin arvelevan. Tosin se oli vain hyvä asia ainakin jos jediltä kysyttiin, sillä silloin he voisivat jättää omat vaatteensa niiden alle, mikä vaikeuttaisi kummankin heistä tunnistamista ja mahdollistaisi tarvittaessa myös ulkonäön nopean muuttamisen pelkästään vaatteita vaihtamalla.
''Mukava kuulla että kaikki sujui hyvin...'' Isompaa kahdesta haalarista päällensä vetävä Farll vastasi kuulostaen siltä ettei ollut kuunnellut kuin puolella korvalla, samalla kun vilkaisi nopeasti kiituriin nojaileviin paikallisiin. ''Toivottavasti kaikki muukin on onnistunut yhtä hyvin.'' Hän lisäsi vetäistessään haalarin vetoketjun kiinni ja tarttuessaan toiseen heitä varten varatuista suojaliiveistä, heittäen sen seuraavaksi päälleen. Sen tehtyään farghul keskeytti hetkeksi pukeutumisensa ja asteli ohjaamon luona olevan monikanavaisen yhteyslaitteen luokse, muuttaen nopeasti joitain sen asetuksia, ennen kuin aloitti jälleen lähettää sen avulla viestiä lyhyiden napsahdusten ja naksausten avulla. Saatuaan sen tehtyä hän jäi kuuntelemaan yhteyslaitteesta kuuluvaa vaimeaa staattsista kohinaa, jonka seasta kuului hetkenkuluttua muutama vaimea napsaus ja lyhyt voimakkaampi suhahdus.
''Vaikuttaa siltä että voimme aloittaa.'' Kiiturin kyytiin loikkaava Zeraph tokaisi hymyillen ja nappasi takapenkillä olleen kypärän käteensä, ennen kuin rojahti istumaan sen paikalle. ''Siirtomääräyksen pitäisi olla siirrettynä Crimsonin verkkoon, joten paras pitää vahtua, ennen kuin joku huomaa sen.'' Hän lisäsi asettaessa kypärän päähänsä seuratessaan kuinka sen sisäiset anturit ja järjästelmät alkoivat ladata tietoa visiirissä oleville näytöille.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Kirjanpitäjää vapauttamassa

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Pukiessaan omia varusteitaan ylleen ja asettaessaan takapenkillä lojuvat aseet roikkumaan haalariin kuuluvaan varustevyöhön, Fae seurasi sivusilmällä kuinka Zeraph muutteli kiiturin radion asetuksia ja lähetti sillä sitten sarjan klikkauksia, joiden Fae oletti olevan tarkoitettu T:lle ja mahdollisesti Trizztille, joka oli jäänyt alukselle. Vaikka Fae ei ollutkaan täysin varma naksahdusten merkityksestä, hän vaistosi kuitenkin mestarinsa olemuksesta, että heidän olisi turvallista jatkaa suunnitelman toteutukseen, jo ennen kuin farghul itse edes sanoi mitään.
Zeraphin sanat kuullessaan ja kaikkien päästyä kyytiin, Daru ohjasi kiiturin ilmaan ja lähti rauhallisella nopeudella lentämään eteenpäin, kohti tukikohtaa jota he olivat vain vähän aikaa sitten tarkkailleet. Varmuuden vuoksi mies kuitenkin teki pienen lenkin hieman kauempaa, jotta näyttäisi siltä kuin he olisivat tulossa jostain avaruussataman toiselta puolen. Näin kukaan ei heidän lähtiessään ihmettelisi kun he myös poistuisivat samaan suuntaan, mikäli saisivat kirjanpitäjän kyytiinsä täältä.
Heidän viimein laskeutuessaan kiiturillaan tukikohdan porteille, sinne asetetut vartijat valpastuivat oitis ja kaksi näistä lähtikin kävelemään heitä lähemmäs, tarkistaakseen millä asialla he liikkuivat, vaikka he varusteidensa puolesta selkeästi olivat Crimson Eclipsen väkeä. Ilmeisesti nämä päivän aiempien tapahtumien vuoksi olivat edelleen hälytystilassa.
"Varmaan parempi, että sinä hoidat puhumisen? Vai haluatko minun...?" Daru sanoi vaimeasti Zeraphille, samalla kun seurasi vartijoiden lähestymistä.
"Voin yrittää ohjata heidän ajatuksiaan hieman vastaanottavampaan suuntaan, etteivät he tutkisi siirtomääräystä kovin tarkkaan", Fae ehdotti puolestaan telepaattisesti, odottaen kuitenkin mestarinsa hyväksyntää idealle, ennen kuin ryhtyisi toimimaan. Hän ei halunnut turhaan ottaa riskiä jos mestari olisikin sitä mieltä, että he varmasti tulisivat selviämään vain puhumalla.
Vastaa Viestiin