Väki vähenee pidot paranee

Yksi suurimmista hyperavaruusreiteistä.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Lon vastatessa hänen ehdotukseensa ja kertoessa mitä neutraalilla maaperällä tapaaminen olisi vastapuolelle viestinyt, Mao mietti asiaa hetken ja nyökkäili sitten hyväksyvästi. Lo tuntui tietävän mistä puhui, joten nainen katsoi parhaaksi painaa tuon tiedonjyväsen mieleensä, voidakseen itse käyttää sitä myöhemmin. Enempää Mao ei kuitenkaan ehtinyt kuulla, kun Lo käynnisti pyöränsä ja korvia huumaava ääni täytti hangaarin hetkessä. Vaikka hän olikin kuluneina päivinä ajanut Lon pyörällä, sen käynnistämisestä kuuluva ääni sai kaikesta ajelusta huolimatta Maon irvistämään hieman, ennen kuin korvat lopulta tottuivat kovaan ääneen siinä määrin, ettei hänen tehnyt mieli peittää korviaan. Sithin lopulta istuutuessa Lon taakse, hän kuuli pyörän äänen yli kuinka mies jatkoi puhumista ja selitti miten asiat pyöräjengien kanssa toimivat muutenkin.
Hetkeä myöhemmin hallin ovien auettua, Lo kuitenkin kaasutti liikkeelle, minkä vuoksi lauseen loppu jäi Maolta kuulematta. Alkuosan perusteella hän pystyi kuitenkin päättelemään, että isojen kihojen kanssa toimittaessa ilmeisesti tavattiin siellä missä pomo halusi.

Heidän ajaessaan ulos hangaarista kovan moottorin pärinän säestämänä, Mao näki jonkun ohikulkijan hätkähtävän säikähtäneenä taaksepäin ennen kuin jäi vihaisena mulkoilemaan heidän peräänsä. Eikä tämä suinkaan ollut ainoa, sillä Lon ajotyyli oli jotain aivan muuta kuin mihin Mao oli tottunut, vaikka ei hänkään omasta mielestään mitenkään hitaasti ajanut. Vähän väliä Mao tajusi pitelevänsä jostain mahdollisimman tiukasti kiinni, ollakseen tippumatta kyydistä, kun Lo ohjasi pyöräänsä kaistalta toiselle ja sujahti useammin kuin kerran isompien kulkuneuvojen välistä vaikka Maon silmissä näytti siltä, että tilaa oli tuskin nimeksikään. Ellei olisi tiennyt paremmin olisi Mao voinut epäillä Lon olevan jollain tapaa Voimaherkkä, sillä useista täpärän näköisistä tilanteista huolimatta Lo jätti jälkeensä lommojen ja naarmujen sijaan vain ärtyneitä kuskeja, joilla ei ollut toivoakaan edetä iltapäivän ruuhkassa läheskään niin nopeasti kuin Lo pienemmän pyöränsä kanssa. Lopulta mies alkoi kuitenkin hidastaa vauhtia ja Mao oli lähellä päästää suustaan pienen helpotuksen huokauksen kun pyörä lopulta pysähtyi ja hän saattoi nousta kyydistä.
"Minne päin tästä?" Mao kysyi Lolta, samalla katsellen ympärilleen. Omilla etsintäretkillään hän ei vielä ollut käynyt tässä osassa kaupunkia, joten naisesta tuntui ettei ollut lainkaan kartalla siitä missä he olivat.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Tuulen suhina korvissa ja matalasti murisevan voimakkaan moottorin jylinä jalkojenvälissä oli jotain mitä leveästi hymyilevä Lo oli kerennyt alkaa jo kaivata viimepäivien aikana, minkä takia hän ottikin nyt kaiken ilon irti saamastaan tilaisuudesta hieman revitellä. Silmiään siristellen mies käänsi menopelinsä kaasukavan pohjaan asti ja kiihdytti vauhtia entisestään, syöksyen suoraan kävelykatujen yläpuolella kulkevan liikenteen sekaan. Unohtaen täysin Unohtaen täysin takanaan istuvan sithin nagai keskittyi ympärillään olevaan liikenteeseen ja alkoi puikkelehtia sen seassa ylivuotavaa itsevarmuutta osoittaen, kyeten lähestulkoon näkemään mielessään ohittamiensa alusten kuljettajien kauhistuneet ilmeet, piskuisen kiiturin syöksyessä ohi milloin mistäkin piskuisesta rakosesta.
Ikäväkyllä heidän matkansa ei olllut kovinkaan pitkä ja kiitos Boroksen ylläpitämä uhkarohkean nopeuden kului se entistäkin nopeammin, minkä takia paljon paheennusta aiheuttanut kulkupeli pian jo kaarsikin pois muun liikenteen seasta. Kiiturin vauhti ei kuitenkaan siitä huolimatta juurikaan laskenut vieläkään, vaikka lähekkäin rakennettujen rakennusten välissä ei ollut juurikaan varaa virhe liikkeisiin. Siitä huolimatta kiituri pysyi ongelmitta salakujettajan taitavissa käsissä, pysähtyen lopulta pienelle sivukujalla olevan liitopyörärivistön päähän.
Toisin kuin Maolla Lolla ei ollut mitään kiirettä pois menopelinsä kyydistä, vaan hän jäi istumaan sen päälle kaikessa rauhassa sikaria suupieleensä kaivellen. Tämä kaikessa rauhassa toteutettu pikku toimenpide ei katkennut edes naisen kysyessä mihin seuraavaksi, vaan nainen sai odottaa kunnes tuhti sikari lopulta kärysi miehen suupielessä. ''Alas tuosta ja kannattaa varoo mihi astuu.'' Salakuljettaja totesi jo osoitti yhtä viereisessä seinässä olevista oviaukoista, jonka yläpuolella oli tarkasti katsomalla erotettavissa kulunut teksti Devils nest.
Sanottuaan sen Boros nousi lopulta kiiturinsa päältä ja lähti astelemaan osoittamaansa oviaukkoa kohti, josta lähti jyrkät kierreportaat alaspäin. Jokaisen alaspäin suuntaavan askeleen myötä mies alkoi kuulla aina vain voimistuvan äänekkään musiikin jylinän, joka oli lähtöisin heidän määränpäänään olevan liitopyöräjengin kantapaikkana toimivasta baarista. ''Parasta sitten ettet yritä mitään jeditemppuja täällä.'' Muutamia portaissa olevia roskia tieltään potkiva salakuljettaja tokaisi takanaan tulevalle sithille, vilkaisten nopeasti tämän suuntaan olkansa yli varmistuakseen että asia oli selvä.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Heidän pysähdyttyään Lo ei vastannut hänen kysymykseensä heti vaan otti oman aikanasa nauttiakseen vielä hetkisen pyörän kyydissä istumisesta ja sikarista, jonka tämä sytytti suupieleensä. Lopulta salakuljettaja kuitenkin viittasi kohti yhtä rakennuksen seinässä olevista ovista ja kertoi heidän jatkavan siitä alas. Kuullessaan vielä kehotuksen varoa mihin astui, Mao kohotti kulmiaan aavistuksen verran kysyvästi, mutta päätti kuitenkin lopulta olla kysymättä. Todennäköisesti lattialla lojuisi vain kaljatölkkejä ja muuta roinaa johon olisi varottava kompastumasta. Tai niin Mao ainakin arveli rakennuksen ulkkonäöstä päätellen, sillä sen lisäksi, että rakennuksen edessä oli pitkä rivi erilaisia pyöriä, osa kuluneen näköisestä julkisivusta oli myös mitä erilaisimpien graffitien peitossa.

Heidän lopulta lähtiessä Lon kulkuneuvon luota ja suunnatessa oven toisella puolen olevia kierreportaita alas, Mao silmäili tarkkaavaisesti ympärilleen. Jo heti ensimmäisillä portailla olevat roskat ja erilaiset tahrat riittivät kertomaan hänelle sen verran, että Lo ei ollut turhaan varoittanut katsomasta mihin astui. Ilman tiettyä tarkkaavaisuutta, hän olisi epäilemättä astunut roskien päälle sillä seurauksella, että osa niistä olisi tarttunut pidemmäksi aikaa matkaan hänen kengänpohjiinsa.
"Älä huoli, lupaan sulautua joukkoon parhaani mukaan", Mao vastasi Lon toiseen varoitukseen, samalla kun laskeutui tämän perässä portaita pitkin alemmas. Heidän lähestyessään määränpäätään, kellarista kantautuva musiikki alkoi kuulua koo ajan selvemmin, kunnes matka päättyi portaiden alapäässä olevaan huoneeseen. Huone oli Maon silmiin ikään kuin jonkinlaisen kerhohuoneen tai baarin yhdistelmä. Yhdellä seinällä oli lähes koko huoneen pituinen baaritiski ja huoneeseen oli ripoteltu useita eri sohva- ja nojatulirykelmiä. Baaritiskin oikeanpuoleisella seinällä oli lisäksi vielä muutama ovi, joiden Mao arveli johtavan jonkinlaisiin toimistoihin tai vastaaviin.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

''Sopii toivoo...'' Rappusia alaspäin jatkava Boros vastasi takanaan tulevalle Maolle, joka vakuutti tekevänsä parhaansa väkijoukkoon sekoittuakseen. Se voisi olla tämäntapauksessa hieman hankalaa, eikä ainoastaan tämän erittäin harvinaisen ja siksi myös silmään pistävän lajin takia. Enemmän kyse oli kuitenkin tämän muusta ulkonäöstä ja vaatetuksesta, joka ei sopinut juurikaan muuten kuin kasvojen osalta tässäpaikassa yleensä vieraileviin naisiin. Sithin olisi pitänyt joko pukeentua huomattavasti paljastavammin, tai sitten muuten vain silmäänpistävämmin yksinkertaisten mustien vaatteidensa sijaan. Toisaalta nuilla seikoilla tuskin olisi paljoakaan väliä, koska tämä sattui olevan Nagain seurassa ja se itsestään riitti varmasti herättämään huomiota ihan tarpeeksi.
Astuessaan sisään baariin Lo joutui siristelemään hetkenaikaa silmiään katsellessaan ympärilleen, yrittäen nähdä savusta sakean ilman seasta keitä mahtoi olla paikalla. Siellä täällä pieninä ryhminä pöydissä notkuvien joukossa näkyi luonnollisesti monta vanhaa tuttavaa ja joitain uusia naamija, mutta ei kuitenkaan ketää niistä joita he olivat täällä etsimässä. Samalla salakuljettaja huomasi myös joidenkin paikalla olijoista huomaavan ovella olevat tulokkaat ja tunnistavan näistä ainakin toisen, näyttämättä tippaakaan ilahtuneelta.
Arvellen olevan parasta toimia nopeasti nagai suuntasi samantien ovenvierustalla olevalle pitkälle baaritiskille, viittoen sen takana häärivän monikätisen besaliskin luokseen. Tympääntyneen näköinen nahkaliiviin useimpien muiden paikallaolijoiden tavoin pukeutunut yksisilmä vaappui tulokkaiden luokse, näyttäen olevan yksi niistä harvoista joiden takia heidän ei tarvitsisi olla huolissaan. ''Kato velmua... Oot tainna eksyä?'' Hivenen sarkastisesti hymyilevä mies kysyi, samalla kun hinkkasi edessään olevaa tahraista tiskiä yhdessä käsistään olevalla rätillä.
''Anna olla Tiny en mä tänne ois tunkenu ilma hyvää syytä.'' Tiskiä vasten nojautuva salakuljettaja vastasi, ottaen sikarin pois suu pielestään ja vilkuillen koko ajan edessään olevan miehen ohi tämän takana olevan suuren peiliseinän suuntaan. Se oli luultavasti turhanpäiväistä muutamista yrmeistä katseista huolimatta, ainakin niin kauvan kuin mitään selvää syytä hulinan alkuun ei ilmaantuisi. ''Onko Rot tai Sunny mestoilla... Tai noh Jess käy kans?'' Katseensa hetkeksi peilistä Tinyn siirtävä Lo kysyi, yrittäen näyttää parhaansa mukaan rauhalliselta ja rennolta.
''Rot ei oo enää kuviois. Oli hiema kahnausta pari vuot sit räkänokkie kans itä satamas. Sunny lähti kans vähä sen jälkee lätkii, mut Jess ois takana muide vanhoje kans jos maltat oottaa?'' Baarimikko vastasi salakuljettajan kysymykseen, saaden tämän ensin irvistämään harmistuneena ja sit nyökkäämään hiema vastahakosena. ''Pistä jotai mil huuhtoo viimesimmä alas.'' Harmistuneen näköinen nagai vastasi ja sai hetken myöhemmin shottilasin ja pullon eteensä, sekä toverillisen taputuksen olalleen.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Heidän lähtiessään suuntaamaan baaritiskille, Mao pisti Lon tavoin merkille katseet joita heidän suuntaansa luotiin. Osa katseista vaikutti avoimen vihamielisiltä ja epäluuloisilta, minkä Mao arveli johtuvan siitä, että Lo oli luultavasti tehnyt jotain joskus. Heidän onnekseen kukaan ei kuitenkaan tullut haastamaan riitaa, ainakaan vielä, mikä osittain saattoi johtua siitä, että Lo onnistui samantien pääsemään puheisiin tiskin takana häärivän baarimikon kanssa. Besalisk vaikuttikin lähes ainoalta, joka suhtautui Lon saapumiseen jos ei nyt ystävällisesti niin ainakin kohteliaasti. Istuutuessaan vapaalle tuolille baaritiskin ääreen, Mao piti huomionsa tarkoin Lon ja baarimmikon välisessä keskustelussa, kuin ei olisi ollut vähääkään kiinnostunut hakeutumaan vieraaseen seuraan. Tästä huolimatta hän saattoi kuitenkin lähes tuntea katseet selässään kun siellä täällä istuvat asiakkaat silmäilivät häntä. Syytä tähän Mao saattoi vain arvailla. Kenties nämä miettivät kuinka iso uhka hän olisi jos tappelu sattuisi syttymään taikka sitten nämä riisuivat häntä katseellaan. Jälkimmäinen vaihtoehto ei olisi Maoa erityisemmin yllättänyt, sillä pistäessään nopeasti merkille millaista väkeä paikalla oli, hän li pistänyt merkille saman kuin salakuljettajakin, hänellä oli aivan liikaa vaatetusta muihin baarissa oleviin naisiin verrattuna. Osa hänestä toivoi että Lo olisi varoittanut tästä asiasta etukäteen, jolloin hän olisi voinut paljastaa hieman enemmän ihoa. Toisaalta Lo oli tähän asti uskonut hänen olevan jedi, aivan kuten Denirkin, joten ehkä tuo oli olettanut hänen kieltäytyvän vaatteiden vähentämisestä. Jedit kun normaalisti pukeutuivat melko peittävästi.
"Samaa kuin hänellekin", Mao esitti oman tilauksensa, kun baarimikko lopulta oli antanut Lolle shottilasin ja pullon. Vain hetkeä myöhemmin sith saikin myös itselleen shottilasin ja pienen pullon josta juodoa paukkuja sillä välin kun he odottaisivat.
"Haluatko ehkä kertoa hieman enemmän tyypeistä jotka meinaamme tavata? Onko jotain erityistä mitä minun pitäisi tietää?" Mao kysyi vaimeasti Lolta kun baarimikko lyhyen keskustelun jälkeen siirtyi jatkamaan pestyjen lasien hyllyttämistä.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Saatuaan tilauksensa Lo nyökkäsi kiitokseksi jo tiskin toiselle laidalle astelemaan lähteneelle baarimikolle, samalla kun avasi pullon ja kaatoi siitä tummanväristä sakeaa nestettä lasiinsa. Voimakkaan hajuisen öljymäisen nesteen maken pistävä haju täytti hetkessä salakuljettajan sieraimet ja sai väreet kulkemaan välittömästi pitkin selkää, palauttaen mieleen muistoja monenvuoden takaa. Silloin juoman takapotku oli päässyt yllättämään, mutta niin ei tulisi käymään enää tälläkertaa, kuten ei ollut käynyt toistenkaan sen jälkeen. Vetäisten nopeasti henkeä sisään nagai heitti juoman shotin yhdellä kertaa huiviinsa ja tunsi samantien sen lähtevän valumaan kuuman laavan lailla polttaen alaspäin, saaden koko järkälemäisen miehen kehon jännittymään hetken ajaksi.
Äänekkäästi ähkäisten Boros iski lasinsa pöytään ja alkoi kaataa uutta shottia, todeten mielessään Rotin olleen aikoinaan oikeassa mainostaessaan Tinyn Skoomaa parhaaksi täältä ulkokehän laidalle. Siinä oli aidon kotipolttoisen karskia ryhtiä, jonka tuhti maku sai sopivasti lisäpotkua ja pistävää kirpakkuutta sekaan liuvotetuista niinsanotuista salaisista ainesosista. Edes kaikenlaisia nesteitä Twentin Mahanhalkojasta Fjordin Kurlauspommiin nieleskellyt salakuljettaja ei voinut edelleenkään kieltää edesmenneen ystävänsä mainospuheen paikkansapitävyyttä.

Kesken lasia täyttävän miehen muistelutuokion hän kuuli vierellään olevan punanahan alkavan kysellä hieman tarkempaa tietoa näistä hänen tuttavistaan, mikä sai nyrpeä torjuvan ilmeen käväisemään Lon kasvoilla. Asia oli loppujen lopuksi hieman monimutkainen ja ennenkaikkea arkaluontoinen tavoilla joita hän ei erityisemmin olisi halunnut alkaa avata jedille, vaikka tämän olisikin ehkä viimeistään tässä vaiheessa hyvä tietääkkin jotain näistä. Vaikka osasikin varmasti itsekkin arvata jo osan vastauksesta pelkästään ympärilleen katsomalla, sikäli mikäli omasi mitään ymmärrystä tasavallan rajojen sisällä toimivasta rikollisuudesta.
''Saijaat varmaanki ite ettei nää oo mitää puhasposkisia kuoropoikia, jote ei varmaa myöskää yllätä et mul oli aikanaa bisneksiä tän porukan kans kanssa.'' Boros alkoi hetken aikaa asiaa harkittuaan kertoa, jättäen mainitsemasta olleensa itsekkin melkein liittyä jengin jäseneksi aikoinaan. Se oli ollut silloin kun hän ja Porgo olivat joutuneet lähtemään Coreliasta maan alettua poltella liikaa, ajautuen lopulta piileskelemään peräänsä laitettuja torpeedoja tänne. Sinä aikana kaksikko oli tutustunut vasta perustettua liitopyöräjengiä johtaneisiin sisaruksiin ja auttanut näitä milloin missäkin, ajautuen näiden avustuksella lopulta salakuljettajiksi.
''Yks kerta joku rotta vasikoi ja homma levis reisille, puolet jengistä lähti lusii. Mä jouduin dumppaa lasti tinanappejen sylii ja kaikilta jäi isot hillot saamatta, minkä jälkee ei oo juurikaa tullu täälläpäi pärstää näytettyy.'' Toisen shottilasin huulilleen nostanut salakuljettaja jatkoi ja kippasi juoman kurkustaan alas heti kerrottuaan Maolle saman tarinan kuin oli aikoinaan jakanut sisarusten kanssa, vaikka tilanne ei todellisuudessa ollutkaan mennyt aivan tuohon tapaan. Pahoissa peliveloissaa silloin nimittäin ollut nagai oli itse päätynyt antamaan vainkkiä virkavallalle lastinsa noutajista, arvaamatta ollenkaan ettei näiden onnistuisi livahtaa karkuun. Samalla hän oli pitänyt lastinaan olleet tavarat itsellään ja käyttänyt ne velkojensa maksuna, väittäen ystävilleen joutuneensa dumppaamaan ne päästäkseen itse livistämään.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Lon alkaessa kertoa tuttavistaan hieman enemmän, Mao kaatoi itselleenkin juotavaa. Kuten hän oli jo päätellytkin, eivät nämä täällä pyörivät jengin jäsenet olleet mitään kaidan polun kulkijoita. Tosin hänen silmissään nämä eivät silti vaikuttaneet tavanomaisia pikkurikollisia kummemmilta, vaikka pyrkivätkin antamaan itsestään jotenkin katu-uskottavan kuvan liitopyörineen ja jengin tunnuksella varustettuine nahkaliiveineen. Tuomatta näitä ajatuksiaan kuitenkaan esille, Mao kuunteli tarkkaavaisesti kun Lo kertoi miten oli päätynyt tekemisiin jengin kanssa ja lopulta painunut maan alle kun viimeisin näiden hyväksi tehty keikka oli mennyt pahemman kerran metsään. Kertomuksen viimein päättyessä, sith ei voinut kuin päästää merkitsevän hiljaisen vihellyksen suustaan.

"Kuulostaa melkoiselta liemeltä", Mao totesi ja kaatoi sitten shottilasissaan olevan juoman kurkkuunsa. Väkevä shotti sai naisen irvistämään ja puristamaan silmänsä kiinni. Toivuttuaan juoman aiheuttamasta potkusta, Mao kuitenkin silmäili paikkaa uusin silmin.
"Jos jokin menee vikaan niin uskon saavani meidät kyllä ulos täältä. Mutta toivotaan ettei siihen pisteeseen jouduta", Mao totesi hiljaa. Hetken hänen mielessään kävi ajatus siitä, että ohjaisi isojen kihojen ajatukset auttamishaluisiksi kunhan näiden puheille päästäisiin. Muistikuva siitä, kuinka Lo oli viimeksi huomannut hänen telepatiansa sai Maon kuitenkin luopumaan ideasta nopeasti.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Baaritiskiin nojaileva Lo täytti shotilasinsa jälleen piripintaan ja kohotti sen huulilleen, vastaten Maon vähäpätöiseen tokaisuun vain yksinkertaisella olkien kohautuksella. Häntä ei oikeastaan kiinnostanut mitä jedi tapahtuneesta ajatteli, kuhan vain uskoi kuulemansa tarinan ja vaikkeis uskoisikaan niin antaisi kuitenkin olla alkamatta tonkia asiaa sen enempää. Niin tai näin selitys tuntui riittävän vahvan shotin suuhunsa kippaavalle naiselle, jonka ilme kertoi tällä olevan aivan tarpeeksi tekemistä jo juomastaan selviytymisessä. Punanahan irvistys sai vahingoniloisen virnistyksen salakuljettajan kasvoille, joka arveli itsekkin varmaan aikoinaan näyttäneensä kutakuinkin samalta saadessaan ensikosketuksen tähän myrkkyyn. Sitä hän eik uitenkaan tulisi paljastamaan seuralaiselleen ja tyytyi sen sijaan vaan seuraamaan tämän ponnistelua saada lasin sisältö pysymään sisällään.
''Toivotaa... Äläkä sit yritä mitää niitä temppujas täällä... Oikeestaa varmaa parempi jos et tee yhtää mitää muuta ku jatka juomista jos mie enkäske.'' Leukaansa mietteliäänä hierova Boros totesi ensimmäisestä shotistaan tointuneen Salanderin päätettyä todeta ettei pitänyt pubin asiakas kuntaa kummoisenakaan uhkana. Siihen näkemykseen miehellä ei oikeastaan ollut ottaa sen enempää kantaa, sillä ei ollut koskaan nähnyt jediä tositoimissa ja ei sen takia osannut arvioida kuinka suurelta osin kaikki näistä liikkuvat huhut pitivät paikkansa. Sen hän kuitenkin tiesi ettei näitä kovanaamoja kannattanut aliarvioida, sillä suurin osa oli katujen kovija kasvatteja ja tiesivät tempun jos toisenkin.

Baaritiskillä olevan kaksikon keskustelu toimintasuunnitelmastaan keskeytyi melkein heti alkuun baarin perällä olevien kaksoisovien avautuessa ja niiden takana kokoustaan pitäneiden kovanaamojen joukon alkaessa purkaantua ympäri baaria. Muutamat näistä kiinnittivät huomiota tiskillä olevaan kaksikkoon, luoden pääosin epäluuloisia tai torjuvia vilkaisuja Borosta kohti ja avoimen kiinnostuneita tämän seurassa olevaa Zalanderia kohti. Pääosa nuista takahuoneesta esiin tulevasta väestä ei kiinnostanut kuitenkaan kalpeaihoista lihaskimppuja, joka tervehti hivenen nyökäen vain muutamia nuista.
''Boros.'' Baaritiskin toisessa päässä muutaman sanan yhden nuista tulkokkaista kanssa vaihtanut Tiny huikkasi ja viittoi avonaisia ovia päin yhdellä käsistään, mikä sai nagain kohottamaan hieman yllättyneenä kulmiaan. Takahuoneeseen ei yleensä ollut asiaa kuin jengin jäsenillä, joten tuntui hieman oudolta että Jess olisi päättänyt tavata heidät siellä. Sinäänsä miehellä ei kuienkaan ollut mitään sitä vastaan, sillä siellä olisi varmasti huomattavasti rauhallisempaa keskustella kuin baarin puolella.
''Komento takas. Ala tulla.'' Vielä yhden shotin naamaansa heittävä Lo tokaisi tilannetta hetken harkittuaan ja tultuaan siihen tulokseen että olisi luultavasti turvallisempi ottaa jedi mukaan takahuoneeseen, kuin jättää tämä yksin tiskille kerjäämään ongelmia. Sen sanottuaan hän nappasi puoliksi jo tyhjentyneen pullonsa mukaan ja lähti astelemaan avonaisia ovia päin, vilkuillen kokoajan huolella ympärilleen. Jokin järjästelyssä haiskahti vanhan venkulan nimeen, mutta nyt oli turha alkaa katua ja oli vain paras katsoa peli loppuun asti.
Heidän kuitenkiin päästessä ovelle asti asteli heitä vastaan vielä yksi sijannaamainen liivijengiläinen ja pysäytti kaksikon oville, tukkien suurella ruhollaan koko oviaukon. ''Vaan sie.'' Gammorrean murisi hievan vingahtelevalla äänellä, viitaten paksusormisella kädellään salakuljettajaa päin, kääntäen sen sitten vaativasti esille. ''Mutka.'' Otus jatkoi vaativaan sävyyn, saaden hieman vastahakoisen näköisen Lon ojentamaan vyöllään roikkuvan järeän sädepistoolin tälle ilman turhia mutinoita. ''Ja skeba.'' Lihaskimppi vielä täydensi, saaden myös vaatimansa pitkän taisteluveitsen käteensä, vaikkakin sen luovuttaminen sai entistäkin happamamman ilmeen miehen kasvoille. Nuiden esineiden vaatiminen tuntui myös suoralta loukkaukselta ja epäluottamuksen ilmaisuna, saaden samalla myös entistä enemmän epäilyksiä heräämään salakuljettajan mieleen. Siitä huolimatta hän kuitenkin teki mitä pyydettiin ja sai lopulta luvanasua peremmälle, kun taas sith sai ovea vartioivalta köriläältä kehotuksen palata takaisin baaritiskille.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

"Hyvä on, hyvä on, en tee mitään...", Mao myöntyi Lon vaatimukseen siitä, että tämä tapaaminen hoidettaisiin miehen haluamalla tavalla. Enempää he eivät kuitenkaan ehtineet keskustella kun baarin perällä olevat ovet avautuivat ja ulos alkoi virrata jengin jäseniä. Mao käytti lyhyen hetken tulijoiden silmäilyyn ja paria poikkeusta lukuun ottamatta suurin osa jengiläisistä vaikutti hänen silmissään yhtä harmittomilta kuin valtaosa muistakin baarin puolella istuvista.

Kun Lo sitten kutsuttiin baarimikon toimesta ovelle, Mao vilkaisi Lota ja saikin pian kehotuksen seurata perässä. Sen sijaan, että he olisivat kuitenkaan suoraan päässeet jengin pomon puheille, ovelle portsariksi asettunut isokokoinen gamorrean esti heidän etenemisensä ja ilmoitti, että hän saisi sittenkin luvan odottaa Lota baarin puolella. Kun sikamies sitten jatkoi riisumalla Lon aseista Mao kävi nopeasti vaihtoehtonsa läpi. Hän voisi halutessaan helposti tunkeutua Lon päähän ja kuunnella takahuoneen tapahtumia sitä kautta, mutta muistaen kuitenkin edelleen kuinka raivoissaan mies oli ollut edellisellä kerralla huomatessaan hänet päässään, sith tuli lopulta siihen tulokseen, että oli parempi turvautua teknologiaan. Gamorreanin huomion ollessa Lon aseissa joista tämä vastahakoisesti luopui, Mao odotti, että vartija kääntyi laskemaan aseet tiskin taakse talteen. Gamorreanin katseen ollessa näin muualla hän irrotti huomaamattomasti ranteessaan olevan pienen yhteyslaitteen ja siirtyi sitten hetkeksi aivan Lon kylkeä vasten.
"Laitteen korvanappi on minulla. Jos tulee ongelmia niin ilmoita" Mao kurottautui kuiskaamaan Lon korvaan niin viettelevän näköisenä kuin osasi ja näykkäsi sitten miehen korvalehteä samalla kun sujautti yhteyslaitteen salakuljettajan taskuun. Tämän jälkeen Mao ei voinut muuta kuin siirtyä odottamaan baaritiskin ääreen odottamaan, miten tapaaminen sujuisi. Hänen tarkoituksensa oli ollut saada tilanne näyttämään siltä kuin hän olisi äskeisten ohjeiden sijaan kuiskinut Lon korvaan jotain aivan muuta ja esitys tuntuikin uppoavan heitä vilkuileviin jengiläisiin tuosta vain. Osa torjuvista ja epäluuloisista katseista oli jopa vaihtunut avoimen kateellisiksi näiden silmäillessä eksoottisen näköistä naista. Vaikka esitys saattoi joiltain osin olla liioiteltu, oli silti helppo huomata että sith oli aiemminkin käyttänyt naisellista viehätysvoimaansa hyödykseen.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Lupaa siirtyä takahuoneeseen odottavan Lon meinasi olla vaikea peittää hämmästystään vierellään olleen Maon päättäessä yllättäin työntää aivan iholle, työntäen samalla kätensä jonnekkin minne sillä ei olisi pitänyt olla mitään asiaa. Salakuljettaja oli jo aikeissa tönäistä jedin matkoihinsa tonkimasta taskujaan, mutta malttoi kuitenkin sitten mielensä kuullessaan tämän vaimealla äänellä lausumat sanat ja tuntiessaan pienen näykkäisyn korvanlehdessään. Temppu sai miellyttävät väreet kulkemaan kalpeaihoisen korston selkää pitkin, mikä sulatti hetkessä kasvoilla käyneen torjuvan ilmeen huomattavasti ulkopuolisen silmissä sopivamman näköiseksi. Hieman itsekkin reagtiotaan hämmästelevä mies nyökkäsi hiemann sen merkiksi että ymmärsi naisen aikeet, vaikka toivoikin samalla ettei siannaamainen portsari haluaisi vielä tarkastaa häntä kuuntelulaitteiden varalta.
Haluamatta kuitenkaan jäädä tälläkään kertaa vastapeluriaan huonommaksi, kumartui Boros vuorostaan kuiskaamaan muutaman sanan sithin korvaan, liuvuttaen samalla toisen kätensä tämän selkää pitkin alaspäin aina pakaroille asti. ''Muistahhan käyttäytyä kunnolla.'' Salakuljettaja sanoi vaativasti ja painotti sanojaan pienellä läimäyksellä naisen takalistaan, ennen kuin irrottautui tästä ja marssi kateellisen näköisenä tilannetta sivusta seuranneen gamorreanin ohi tapaamaan liitopyöräjengiä nykyisin johtavaa Jessaa. Astellessaan huoneeseen nagai mietti jälleen kerran pieni virne kasvoillaan että voisi joissain toisissa olosuhteissa jopa nauttia sithin seurasta, jos nyt ei sentään jatkuvasti niin ainakin hetken aikaa.

Miltei heti hänen perässään sulkevan gamorran ohitettuaan Lo näki hämärästi valaistua tilaa täyttävän tutun pitkän holopöydän, jonka ympärille oli kasattu sekalainen kokoelma erillaisia mukavan näköisiä nojatuoleja, joissa saattoi istua ongelmitta pitemmänkin neuvottelun ajan. Pöydän päässä hän näki niin ikää tutun näyn, jonka ilmeestä oli vaikea sanoa kuinka mieluinen jälleennäkeminen mahtoi tälle olla. Pääosin vaalean tuuhen turkin peittämän naisen punaiset ennen nauravat kasvot olivat nyt melkein kuin kiveä ja aina tarkkaavaisten silmien ilkikurinen katse oli vaihtunut pistävän uhkaavaan tuijotukseen. Salakuljettaja ei ollut ennen pitänyt Jessa pitkävihaisena tyyppinä, mutta tätä katsoessaan hän alkoi hiljalleen epäillä erehtyneensä arviossaan.
Jalat pitkälle pöydälle nostettuna teräväkyntiset sormet kasvojensa eteen kolmion muotoon kohottanut devaronian ei tehnyt pienintäkään elettä tervehtiäkseen, tai aloittaakseen muuten keskustelua, antaen huoneen toisessa päässä seisovan nagain kärsiä hiillostavasta katseestaan. Useimmissa tapauksissa se olisi varmasti riittänyt murentamaan katseen kohteena olevan henkilön itsevarmuuden, mutta tälläkertaa se tuntui kuitenkin luiskahtavan suoraan ohi punaisilla silmillään tuijotukseen vastaavastaavasta salakuljettajasta. Boros vaistosi kyllä että leikkitällä hetkellä tulella, joka tulisi varmasti roihahtamaan silmille yhdestäkin väärästä liikkeestä tai sanasta. Kokemuksesta hän kuitenkin tiesi että periksi antaminen ja heikkouden osoitus olisi varma tapa joutua liriin, josta ei niin vain selvittäisikään edes jedin auttamana.

''Pitkästä aikaa.'' Lo päätyi lopulta sanomaan, laskeutuen nojaamaan edessään olevan tuolin selkänojaa vasten kädet sen päälle ristittynä. Hän yritti saada kasvoilleen mahdollisimman ystävällisen ja rauhallisen eleen, jolla ei kuitenkaan näyttänyt olevan juurikaan vaikutusta pöydäntoisessa päässä olevaan jengin presidenttiin. ''Ei tarpeeksi pitkä...'' Vastaus sähähti kuin kirous, saaden naisen keltaiset silmät salmoimaan. ''Hei ny lungisti Jess. Ei kait sitä ny vanhoje frendi keske kaunoja näi pitkää kanneta?'' Takaisin pystyyn suoristautuva mies vastasi kohottaen kätensä eteensä pahoittelevaan eleeseen, arvellen menneensä ehkä askeleen tai pari liijan pitkälle tuttavallisuudessa. ''Frendien!? Sul pitää olla melkosesti munaa et kehtaat sen sotku jälkee mihi meijät jätit tulla väittää et ollaan edelleen frendejä!'' Terävät hampaat paljastettuna sähisevä devaronian kivahti hiiltyneenä, saaden yllättynyttä esittävän salakuljettajan itsevarmuuden kasvamaan kohisten. Tämä oli se Jess jonka hän tunsi ja jonka kanssa uskoi osaavansa toimia, vaikka sittenkin kannattaisi olla varovainen.
''No sä kyl tiedät et mul on...'' Boros vastasi itsevarmasti virnistäen, saaden aikaan ensin yllättyneen ja sitten entistäkin tulistuneemman ilmeen keskustelukumppaninsa kasvoilla. ''Mut vakavasti ny. Sä tidät kyl mitä sillo sattu ja mite paska käsi mulle sattu. Mitä mä muka oisi voinu tehä? Mennä lusii? Kyl sä tiedät ettei mul oo siihe varaa.'' Ilmeensä vakavammaksi muuttava salakuljettaja jatkoi antamatta tilaa vastaväitteille, painostaen viestiään pienellä peukalolla tehdyllä eleellä kurkkunsa yli. ''Uus rööri jelppais varmasti höögaa paremmi, mut ei mus sittenkää mitää iloo ois ollu. Elle sit ois halunnu pistää viel yhtä kaifarii tuhkiks?'' Tukevasti puolustus asemiin kaivautunut nagai sanoi, arvellen näkevänsä joitain pieniä pehmenemisen merkkejä vastapuolella.
''Fark!'' Tuolinsa käsinojaa lyövä Jess sähähti sulkien hetkeksi silmänsä ja näyttäen siltä että harkitsi tarkkaan miten jatkaa. ''Okei antaa olla. Mitä sa haluut? Et sä tänne selittelee kuitenkaa tullu, jos mä jotai susta tiedä.'' Silmänsä hetkenpäästä aukaiseva nainen sanoi kohottaen vuorostaan kätensä ilmaan, näyttäen siltä ettei jaksanut jatkaa enää äskeistä keskustelua tuota pitempään. ''Tai no anna ku mä arvaa sä ja toi punanahka etitte Denir Dandelia ja tarttette meijä jeesii?'' Vaaleaturkkinen motoristi kysyi, nauttien vuorostaan yllättyneisyydestä joka näkyi salakuljettajan kasvoilla. Tämä oli vaikea kuvitella mitäkautta jengi oli saanut tietää heidän ongelmastaan, ellei näiden yhteydet olleet edelleen paremmat kuin päältäpäin saattoi näkyä. ''Pyyhi toi dorka ilme pärstästäs. Me ei ehkä olla enää yhtä iso tekijä ite ku enne, mutta kiitti Sunnyn me ollaa nykysi osa isompaa habaa ku koskaa oltas yksi voitu olla...'' Itsevarma ilme kasvoillaan kulmiaan kohottelevaa Lo:ta katseleva Jess sanoi ja siirsi hieman ylävartaloaan peittävän nahkaliivin rinnusta sivuun, paljastaen mustaa aurinkoa esittävänpolttomerkin oikean solisluunsa alapuolelta. Jollaintapaa paljastus ei ollut niin yllättävä kuin olisi voinut kuvitella, sillä Sunny oli aina puhunut isompaan järjästöön liittymisen puolesta. Silti se kuitenkin sai pienen yllättyneen vaistomaisen vihellyksen lähtemään Boroksen huulilta, johon vastattiin huvittuneella virnistyksellä. ''Heti ku te pölähitte tänne me saatii tietää siitä ja me kyl tiedetää missä se sun bossis on, mut se info maksaa ja hinna varmaa jo arvaatki.'' Tuolinsa selkänojaa vasten nojautuva nainen sanoi, peittelemättä ollenkaan sitä miten paljon nautti salakuljettajan kasvoille muodostuvasta vakavasta ilmeestä.

Tilannetta nopeasti päässään puntaroinut Lo nyökkäsi lopulta hieman päätään sen merkiksi että ymmärsi ehdot, kuten myös sen ettei tästä tilanteesta luikerreltaisi vapaaksi nuin vain. Jos asiat tosiaan olivat niin kuin vaikuttivat olevan eivät he tulisi löytämään Deniriä vaikka kuinka etsisivät ja vaikka löytäisivätkin ei tämän vapattaminen olisi luultavasti mikään läpihuuto keikka. Toisaalta tästä vaaditut lunnatkaan ei olleet aivan pienet, eikä hänellä itsellään ainakaan ollut sellaisija rahoja juuri nyt saatavilla, saati välttämättä edes halua alkaa käyttää niitä tähän tarkoitukseen.
''Selvä ku bläki... Pitää rueta kahtoo mitä mä saan järkättyy.'' Peukalolla kaksoisovia päin viittaava nagai sanoi mietteliäänä, saaden vastaukseksi huvittuneen naurahduksen ja avoimen vittuilevan virnistyksen. ''Sano sille schuttalle terveiset... Enkä suosittele ees harkihtee ohareita tälläkertaa.'' Jess vastasi ja viittasi kädellään ovensuuntaan, suositellen vierasta painumaan hiiteen silmistään, mitä tämä olikin valmis noudattamaan mielellään.
Tosin hän ei kerennyt päästä kuin parioville asti ja raottaa toista niistä kun ovi tönäistiin voimalla sisään vastakkaisesta suunnasta, sitä vahtineen gomorran rynniessä sisään parin muun jengiläisen kanssa. Yllättynyt Lo kerkesi ottaa nopeasti vain pari askelta taaksepäin ja saada tasapainonsa takaisin, kun lyhyen lyhyen vibrasauvan isku jo osui häntä kylkeen. Ärtynyt murahdus pääsi salakuljettajan yhteen puristettujen hampaiden välistä, hänen iskiessä nyrkkinsä päin lähintä liivijengiltäistä, osuen suoraan keskelle tämän kasvoja. Nenäänsä pitelevän ihmismiehen perääntymisestä ei kuitenkaan ollut juuri apua, sillä toinen otti samantien tämän paikan ja siannaaman heiluttama patukka iski uudemman kerran nagaita, osuen tälläkertaa tätä reiteen. Taaksepäin kompuroiva mies ei kerennyt saada kuin yhden lyönnin lisää aikaiseksi, ennen kuin tunsi käsiinsä tartuttavan ja tulevansa painetuksi seinää vasten.
Seuraavista minuuteista hänellä sitten ei ollutkaan paljoa muuta kuvaa kuin lukuisia iskuja ympäri kehoa ja kirousten sarjoja, joka kaikki päätyi erittäin kivuliaaseen potkuun haaroväliin. Sen jälkeen seurasi enää roskasäkki kasaan päätyvä ilmalento, jonka päätteeksi hieman tokkuraisena verta ja hampaanpalasia syljeskelevä mukiloitu mies huomasi olevansa samalla kujalla jonne oli jättänyt pyöränsä heidän saapuessaan.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Salakuljettajan lähtiessä hänen esitykseensä mukaan ja rohkaistuessa läimäyttämään kevyesti hänen takapuoltaan, Mao joutui käyttämään lähes kaiken itsehillintänsä, ollakseen vetäytymättä Lon viereltä ennen aikojaan.
"Nähdään pian muru", Mao kujersi vastaukseksi, ennen kuin veätytyi takaisin baaritiskin luokse ja istuutui odottamaan. Tilattuaan itselleen hieman lisää juotavaa, Mao oli sipaisevinaan hiuksiaan, vaikka todellisuudessa sujautti korvaansa aiemmin mainitsemansa kuulokkeen. Hän ei ollut käynnistänyt laitetta etukäteen, joten kaksoisovien jälleen sukeuduttua, hänellä ei ollut aavistustakaan mitä ovien toisella puolen olevassa neuvotteluhuoneessa tapahtui. Luottaen kuitenkin siihen, että ongelmatilanteessa Lo tajuaisi itse käynnistää laitteen ja kutsua häntä apuun, Mao odotti kärsivällisesti.

Hänen ei tarvinnut onneksi odottaa kauan, sillä vain vajaan kymmenen minuutin kuluttua hän pisti merkille, kuinka Lon aseista riisunut gamorrean viittasi kädellään baarin perälle. Vähitellen kaksosiovien luokse alkoi kerääntyä porukkaa ikään kuin odottamaan jotain. Hetken verran Mao harkitsi varoittavansa Lota etukäteen telepatian avulla, mutta tuli sitten toisiin ajatuksiin. Hän ei tiennyt tarkalleen mitä jengiläisillä olisi mielessä, mutta tarkoituksena näillä oli luultavasti rankaista Lota jotenkin sen miehen aiemmin mainitseman hylätyn lastin takia. Päättäen toistaiseksi vain seurata tilannetta, Mao jatkoi rauhalliseen tahtiin juomista ja yritti näyttää siltä kuin ei olisi huomannut mitään tavallisuudesta poikkeavaa.

Vasta kun pariovet alkoivat jälleen avautua ja oven tälle puolen kerääntyneet jengiläiset alkoivat rynniä ulos tulevan Lon kimppuun, Maokin lähti liikkeelle. Hyökkääjien huomion ollessa salakuljettajassa, hänen onnistui kenenkään huomaamatta päästä baaritiskin taakse ja siepata Lon aseet mukaansa, ennen kuin kääntyi jengiläisten puoleen ja yritti päästä joukon läpi Lon avuksi. Hänet kuitnkin tönäistiin kovakouraisesti sivuun, niin että hänen selkänsä osui kipeästi baaritiskin reunaan ja sai naisen näkemään hetken ajan tähtiä kun voimakas vihlaisu kulki selkää pitkin. Vihlaisun lisäksi tönäisy sai aikaan myös voimakkaan vihan ja hetken verran Maon teki mieli aktivoida valosapelinsa ja lahdata koko porukka siihen paikkaan. Ainoastaan ajatus siitä, että se paljastaisi hänen olevan jotain muuta kuin oikea jedi, sai Maon hillitsemään itsensä ja jättäytymään sivuun. Mielessään nainen koetti parhaillaan miettiä voisiko saada otteen joukkoa johtavan gamorreanin mielestä ilman että tämä näki häntä, mutta ennen kuin Mao ehti yrittää, nainen huomasi jengiläisten alkavan hajaantua. Saadessaan lopulta maahan vajonneen salakuljettajan näkyviinsä joukon keskeltä, Mao tajusi huokaisevansa helpotuksesta, sillä Lo vaikutti olevan hengissä, joskin oli ottanut pahasti siipeensä. Gamorreanin lopulta nostaessa puolitajuttoman miehen olkapäälleen ja lähtiessä heittämään tätä ulos, Mao seurasi vähin äänin perässä ja odotti, että gamorrean poistui kujalta takaisin baariin ennen kuin uskaltautui itse menemään lähemmäs roskakasaan heitettyä salakuljettajaa.

"Ilmeisesti emme tule saamaan apua heiltä?" Mao sanoi kysyvästi ja ojensi puhuessaan kätensä Lota kohti, niin että voisi auttaa loukkaantuneen miehen takaisin jaloilleen.
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Jätekasassa röhnöttävä Lo ei ollut ollenkaan varma kauvanko kerkesi maata paikallaan ennen kuin kuuli Maon äänen, joka tuntui kiskaisevan hänet takaisin maanpinnalle. Tahmean verisen klimpin vieressään olevaan seinään sylkäisevä mies siristeli hiljalleen umpeen muurautumassa olevia silmiään, selvitellen edelleen päätään ja yrittäen saada tolkkua hieman tahmeasti liikkuvista ajatuksistaan. Aina kun tuntui että hän sai kiinni yhdestä pätkästä tuntui se kuitenkin livahtavan vapaaksi sormenpäistä, samalla kun hän itse lähti jälleen kaatumaan vastakkaiseen suntaan.
''Mite se ny ottaa...'' Kivistävää leukaansa hierova salakuljettaja sai lopulta mutistua vastaukseksi, voiden vain arvailla miten paljon jedi oli kuullut aijemmasta keskustelusta ja osannut laskea asioita yhteen sen pohjalta. ''Ainaki se selvis mihi metrimuna on hävinny ja ettei sitä varmaa nähä hetkee ellei jostai oo taikoo muutamaa sataa tonttua.'' Eteenpäin istumaan nojautuva kalpeanaama jatkoi roikottaen päätään jalkojensa välissä ja hieron toisella kädellään kaikkien vastaanotettujen iskujen jäljiltä jomottavaa niskaansa. Äskeinen selkäsauna ei juurikaan harmittanut häntä, sillä tämä ei ollut ensimmäinen ja tuskin viimeinenkään kerta. Samaa ei kuitenkaan voinut sanoa tilanteesta muuten, sillä ilman Deniriä ja tämän maksamaa korvausta tutkimus retkestään olisi hänen perässään entistäkin enemmän äkäisiä velkojia.

Itseään kasaavan nagain ja sithin keskustellessa tilanteesta heidän seuraansa kujalla liittyi aijemmin tiskin takana häärinyt kuusikätinen baarimikko, joka nakkasi mukanaan tuomansa jätesäkin heti kierreportaiden päässä olevalta oviaukolta nätisti muun kasan viereen, sen sijaan että olisi nakannut sen säkkien keskellä kököttävän miehen päälle. ''Sorry ettei pystyny varottaa.'' Tupakan sytyttämiseen käyttämiään kahta kättä lukuunottamatta muut raajansa tarkuihin työntänyt Tinny tokaisi ja asteli seisomaan Maon vierelle, vilkaisten nopeasti tämän käsissä olevia Lon vaseita. ''Funtsinki mihi noi katos.'' Jonkinlaisen hymyn tapaisen parrakkaille kasvoilleen saava besalisk tokaisi, vaikuttaen siltä ettei ollut moksiskaan siitä että sith oli napannut ne mukaansa baaritiskin takaa sisällä käydyn hälinän aikana.
''Lohuttaapa kovasti.'' Baarimikon jalkoihin yreänä sylkäisevä Boros tokaisi ja katsoa tihrusti tämän suuntaan, näyttäen siltä että toivoi tämän tukehtuvan banthan paskaan. Sinäänsä hän kyllä ymmärsi baarimikon aseman koko sotkussa ja sen ettei tämän ollut kannattanut sotkeutua siihen, varsinkin kun otti huomioon mitä väkeä tämän kanta-asiakkaat olivat. Muutoin tämä olisi luultavasti istunut tässä samassa roskakasassa salakuljettajan seurana ja saanut katsella kuinka tämän työpaikkaa revittiin samaan aikaan palasiksi.
Kieltään naksauttava Tinny ei näyttänyt olevan moksiskaan Lon vastauksesta, vaan imaisi kaikessa rauhassa pitkät savut tupakastaan ja ojensi sen sitten tämän suuntaan, samalla kun kaivoi savukeaskin taskustaan tarjotakseen myös vierellään olevalle Maolle. ''Jos muistat täs lähellä on hyvä hupimesta mis kannattaa käydä vetäsee pari päätä selvittävää naukkuu, enne ku lähet yhtää kauvemmas.'' Besalisk jatkoi kuin muinamiehinä nagain ottaessa tarjotun savukkeen vastaan, saaden tämän kohottamaan katseensa kummastuneena suuntaansa. Salakuljettaja tiesi samantien kyllä mitä paikkaa baarimikko tarkoitti, mutta ei sitä minkä takia tämä kehotti heitä poikkeamaan siellä. Hetken aikaa kuusikätistä korstoa katsottuaan mietteliäänä Lo lopulta nyökkäsi päätään, arvellen että olisi varmaan aivan sama noudattaakkin tuota neuvoa ja käydä nappaamassa muutama oloa tasoittava ennen alukselle palaamista.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Lon kerätessä itseään ja kertoessa lyhyesti sen mitä oli saanut tietoonsa, Mao hieroi miettivän näköisenä leukaansa. Tämä retki oli tärkeä erilaisten määränpäästä löytyvien sith artefaktien vuoksi joten ehkä hän voisi onnistua saamaan neuvostolta riittävästi rahaa Denirin vapaaksi ostamiseen. Toisaalta taas Denirin tavarat olivat edelleen Lon aluksella ja jos hyvin kävisi heidän tyhjäpäinen holonet tähtensä oli ehkä kätkenyt heidän haluamansa koodrinaatit jonnekin tavaroidensa joukkoon. Ehkä he voisivat jatkaa matkaa Lon kanssa kahdestaan?
"Hmm... Nähdäkseni meillä on kaksi vaihtoehtoa. Siis sen suhteen miten jatkamme tästä", Mao ehti aloittaa, mutta keskeytti kuitenkin puheensa kun kuuli jonkun tulevan ovesta ulos. Kääntyessään katsomaan, hän nänki barimikon pysähtyneen ovelle ja heittävän mukanaan tuomansa roskasäkin siististi heidän viereensä.

"En olisi saanut haudassakaan anteeksi jos olisin jättänyt hänen aseensa sisälle", Mao hymähti vastauksena barimikon huomautukseen Lon aseista. Puhuessaan ja kääntyi laskemaan aseet Lon syyliin, mistä tämä voisi omaan tahtiinsa laittaa ne vyölleen, sitten kun toipuisi riittävästi kävelläkseen takaisin pyöränsä luokse. Maon yllätykseksi baarimikko ei mennyt kuitenkaan vielä sisälle vaan jäi polttelemaan ulos. Tarjottuaan yhden myös hänelle, Mao otti hetken harkinnan jälkeen savukkeen ja sytytettyään sen jäi kuuntelemaan mitä barimikolla oli sanottavaa.

Aluksi besaliskin sanoissa ei tuntunut olevan mitään järkeä, mutta katsoessaan Lon murjotuille kasvoille kohoavaa ilmettä, joka paljasti tämän muistavan mistä paikasta oikein puhuttiin, tuli Maokin lopulta siihen tulokseen, että ilmeisesti baarimikon sanoihin kätkeytyi jokin vihje. Kenties Deniriä pidettiin tuossa mainitussa paikassa?
Cross
Viestit: 262
Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Cross »

Tinnyn lähtiessä maleksimaan takaisin baarin ulko-ovea kohti Lo katsoi hetken aikaa mietteliäänä tämän perään, imaisten muutamat savut saamastaan savukkeesta, ennen kuin nakkasi sen miehen perään mietteliäänä. Hän ei osannut sanoa miksi tämä oli kehottanut heitä vierailemaan lähellä sijaitsevassa paikassa, jota pyöräjengin vanha porukka oli käyttänyt kasaantumis paikkana ennen kuin olivat omineet Devils nestin omakseen. Sillä tuskin oli mitään tekemistä Denirin sijainnin kanssa, koska sitä baarimikko tuskin olisi uskaltanut paljastaa vaikka olisikin tiennyt. Ei ollut myöskään kovin todennäköistä että siellä olisi odottanut uusi ansa ja sakinhivutus kuten täällä, joten kyse täytyi olla jostain aivan muusta.
Uteliaisuus ja verenmaun suusta huuhtovan naukun tarve sai salakuljettajan työntämään pistoolinsa ja puukkonsa niille tarkoitetuille paikoille, minkä jälkeen tämä yritti kohottautua hieman haparoiden seisomaan. Veltoilta noodeleilta tuntuvat jalat eivät kuitenkaan meinanneet heti olla yhteistyöhaluisia ja hieman horjahtava mies joutui ottamaan miltei samantien tukea selkänsä takana olevasta värikkään katutaiteen täyttämästä seinästä, tuntien ympäristönsä alkavan heilahdella hallitsemattomasti ympärillään. Oksennuksen maun suussaan tunteva Boros punnersi kuitenkin itsensä nopeasti irti seinästä ja suuntasi horjuvun haparoivin askelin kiituriaan kohti, onnistuen jollain ihmeen keinolla päästä lopulta jopa perille asti kertaakaan kaatumatta.
''Mite paljo sä kerkesi kuulla siitä mitä takana puhuttii?'' Kiitöryörästään ensin tukea ottava ja sitten sen päälle istumaan kääntyvä nagai kysyi sithiltä, haluten saada tietää tarvisiko tälle kertoa, tai selittää jotain siitä keskustelusta minkä oli käynyt hetken aijemmin Jessin kanssa baarin takahuoneessa. ''Nii ja lähet sä messii kurlaa tän mestan pölyt nielust?'' Pahaa makua suustaan sylkäisevä mies lisäsi, tähdäten suustaan lentävän mällin suoraan lähimmän baarin eteen parkeeratun kiitopyörän penkkiin, hymyillen itseensä tyytyväisesti nähdessään sen osuvan suoraan maaliinsa.
Avatar
Southpaw
Ylläpitäjä
Viestit: 359
Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Paikkakunta: Malastare

Re: Väki vähenee pidot paranee

Viesti Kirjoittaja Southpaw »

Seuratessaan kuinka Lo kampesi itsensä hitaasti, mutta varmasti ylös Mao mietti miten olisi paras jatkaa tästä, kun hänen ajatuksensa lopulta keskeytyivät siihen kun Lo kysyi paljonko hän oli ehtinyt kuulla.
"En kuullut mitään. En ollut varma tarkistaisiko se gamorrean sinut vielä kuuntelulaitteiden varalta joten jätin laitteen käynnistämättä. Luotin siihen, että käynnistäisit sen itse jos tarvitset apua", Mao vastasi kysymykseen ja ojensi sitten kätensä merkitsevästi kohti Lota, sillä halusi luonnollisesti laitteensa takaisin.
Salakuljettajan vielä kysyessä lähtisikö hän mukaan Tinnyn neuvomaan paikkaan, Mao nyökkäsi myöntävästi.
"Tulen mukaan. Kuten olin sanomassa meidän pitää joka tapauksessa päättää mitä tehdään. Ajattelin, että voisin ottaa neuvostoon yhteyttä ja kysyä olisivatko he valmiita maksamaan Deniristä... tai sitten jatkamme Dxunille kahdestaan ja maksamme Denirin vapaaksi hänen osuudestaan retken tuotosta. Jos hyvin käy, sen planeetan koordinaatit ovat varmaan hänen tavaroidensa joukossa", Mao esitti ajatuksensa ääneen ja vilkaisi sitten kysyvästi Lota, joka parhaillaan sylkäisi jonkun kiiturin päälle.
Vastaa Viestiin