Ultraäänikivääri - XS-03 "Screamer"

Tänne voit luoda omia aseita ja varusteita jota hahmosi käyttää. Täältä löytyy myös eri armeijoiden käyttämiä yleisiä varustuksia, sekä joitain yleisesti käytettyjä varusteita.
Avatar
Defiler
Ylläpitäjä
Viestit: 55
Liittynyt: Ti Loka 22, 2013 11:07 pm
Paikkakunta: Porenzonia

Ultraäänikivääri - XS-03 "Screamer"

Viesti Kirjoittaja Defiler »

Nimi: Screamer (vakiintunut lempinimi asetyypille)
Asetyyppi: Ultraäänikivääri
Tyyppinimi: XS-03
Valmistaja: Xaam Arms Industries

Kuvaus: XS-03 Screamer on sulavamuotoinen kivääri jossa on tukeva olkatukki tähtäämisen helpottamiseksi. Kiväärin piippu on pyöreä ja suhteellisen leveä. Ase on siitä huolimatta hyvin kevyt ja helppokäyttöinen. Aseen vasemmassa sivussa on kytkimiä ääniaaltojen säätelyä varten.

XS-03 ampuu kohdistettuja ultraääniaaltoja jotka iskevät taajudella ja voimalla, joka lävistää ja murskaa luita, lähes verrattavissa osumaan perinteisemmästä blaster-aseesta. Vaikka ultraääniammukset ovat hieman blasterammusta heikompia, niin aseen etu on siinä että suuri osa energia-suojakentistä ei ole suunniteltu ääntä pysäyttäväksi ja siten ase läpäisee ne. Lisäksi jedit, jotka kykenevät vaivattomasti torjumaan blasterammuksia valosapelillaan, ovat ongelmissa, sillä ääniaallot kiertävät aseen terän jatkaen matkaansa, hivenen heikommalla, mutta silti vaarallisella teholla.
Tappavan version lisäksi aseen voi säätää ei-tappavalle asetukselle, jolloin ääniaallot aiheuttavat kohteessa voimakasta pahoinvointia, päänsärkyä ja huimausta josta seuraa tajuttomuus nopeasti. Vaikka ase ei tällä asetuksella tapa kohdetta, kohde voi silti saada pysyviä vaurioita. Tärykalvojen puhkeaminen ja jopa vakavat kudosvauriot eivät ole tavattomia oireita.
Vaikka ääniaalto on varsin tarkasti kohdistettu, on silti aseella ammuttaessa lähistöllä olevien tärykalvot vaurioittumisen vaarassa. Tästä syystä aseella ampujan ja välittömässä läheisyydessä olevien liittolaisten on käytettävä asianmukaista kuulosuojausta.