Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » OFF » NPC hahmot
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kapteeni- Fuurbaal
 Viesti Lähetetty: La Tammi 21, 2017 2:38 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Nimi: Fuurbaal
Skp: Mies
Ikä: 45
Laji: Wookie
Ammatti: Tasavallan sotilas
Kotiplaneetta: Kashyyyk
Perhe: Isovanhemmat, vanhemmat, kaksi veljeä, kolme siskoa, vaimo, kaksi poikaa ja tytär.

Luonne: Fuurbaal on tullut tunnetuksi niin esimiestensä kuin alaistensakkin keskuudessa päättäväisenä ja pelottomana johtajana, joka ei vaadi alaisiltaan mitään mihin ei itse usko kykenevänsä. Hänellä on tapana johtaa joukkojaan omalla esimerkillään etulinjasta, koska kykenee sillätavoin mielestään reagoimaan muuttuviin tilanteisiin parhaiten ja valitsemaan parhaan mahdollisen tavan toimia. Useimpien wookien tavoin Fuurbaal on yleensä tyyni ja ystävällinen, minkä takia tällä on hyvinkin läheisen toverilliset suhteet komentamansa kompanjan sotilaisiin. Useimpien tasavaltaa palvelevien sotilaiden tapaan hän suhtautuu kuitenkin melko kyynisesti suurimpaan osaan poliitikoista, jotka tuntuvat jatkuvasti vähättelevän heidän saavutuksiaan ja tarpeellisuuttaan, jatkaen joukkojen rahoituksen leikkaamista jatkuvasti.

Ulkonäkö: Fuurbaal kuuluu harvinaiseen lyhytkarvaiseen ja keskivertoa hieman lyhyempään wookien alalajiin, joita löytyy jonkinverran Kashyyykin lämpimimmiltä alueilta. Alalajilleen ominaisesti hänellä on koko kehon kasvoja lukuunottamatta peittävä karkea karvainen ruskea turkki, jonka takia hän ei yleensä tarvitsisi erillisiä vaatteita. Tästä huolimatta hänellä on kuitenkin tapana käyttää ainakin reisitaskullisia vihreitä Rauhanturvajoukkojen palvelushousuja, sekä taistelutehtäville lähdettäessä myös ylävartalon peittävää haarniskaa.
Klick

Menneisyys: Syntyi kauppias perheen toisiksi vanhimmaksi pojaksi, varttuen hyvinkin normaaleissa ja vakaissa oloissa. Jo nuorena Fuurbaal kiinnostui sotilaan urasta, kuunnellen mielellään sithejä vastaan sotineen isoisoisänsä tarinoita. Täysi-ikäisyyden saavutettuaan hän tuli myös tämän rohkaisemaksi liittyä kotiplaneettansa turvallisuus joukkoihin, joiden peruskoulutus vaiheessa osoitti jo luontaista johtajuutta ja kohosi nopeasti ryhmänjohtajaksi. Samalla wookie herätti myös Juridisten joukkojen värvääjien huomion, jotka onnistuivat houkuttelemaan tämän anomaan siirtoa senaatin komennossa olevien Rauhanturvajoukkojen riveihin.
Huolimatta siitä että joutui pettymään melkoisesti tasavallan yleisiin joukkoihin siirryttyään ja saatuaan selville niiden todellisen tilan, päätti hän jatkaa valitsemallaan tiellä päättäväisesti. Kielimuuri ongelmista huolimatta Fuurbaalin on onnistunut edetä Rauhanturvajoukoissa kapteeniksi, kunnostautuen joukkoineen moneen otteeseen taisteluissa rikollisjärjästöjä ja piraatteja vastaan.

Muuta: Siirryttyään tasavallan Rauhanturvajoukkoihin sai alokasleirinkouluttajalta helpommin lausuttavan kutsumanimen Fuurbaal, joka on säilynyt käytössä siitä asti. Käyttää perus palvelus sädekiväärin sijasta pääaseenaan itse valmistamaansa wookien perinteistä varsijousta, sen suuremman pysäytys voiman takia. Komentaa tasavallan rauhanturvajoukkoihin kuuluvaa 501:tä maahanlasku prikaatin 2:ta tiedustelu ja rynnäkkö kompanjaa, joka on tällähetkellä koko muun prikaatin kanssa liitetty osaksi Hydian kauppareittiä valvovaa 6:ta partiolaivuetta

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Etusivu » OFF » NPC hahmot


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com