Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » OFF » Kadonneet hahmot
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Kezah "Kez"
 Viesti Lähetetty: La Maalis 14, 2015 5:43 pm 
Poissa

Liittynyt: La Maalis 14, 2015 1:53 pm
Viestit: 6
Nimi: Kezah
Lempinimi: Kez
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 21
Laji: Arkanian sivuhaara klik

Ammatti: Mekaanikko/ Kokki
Kotiplaneetta: Arkania
Perhe: -

Aseistus: Kaksi blasterpistoolia reisien holstereissa, pari pitkäteräistä veistä takapuolelle ristikkäin sijoitettuna. Osaa puollustaa itseään aseetta, jolloin luottaa enemmän notkeuteensa ja nopeuteensa kuin voimaansa.

Luonne:

Ensivaikutelma vaaleasta naisesta on melko tyyni, etäinen, rauhallinen ja hallittu. Hän tuntuu aina olevan pienesti varuillaan ja vaikuttaa vahvemmalta sekä itsevarmemmalta kuin oikeasti onkaan. Kuitenkin tässä on surumielistä viattomuutta, joka on omiaan saamaan mielenkiinnon heräämään. Kezah ei ole turmellut itseään, vaikka niin voisi naisen menneisyyden perusteella luulla. Hänessä on tiettyä alistuvaisuutta, joka sekin vetää puoleensa tietynlaisia henkilöitä.

Kez syttyy hitaasti muille, mutta kun tuon ohuen ulkokuoren onnistuu läpäisemään, lyötyy sen alta hieman eloisampi, mutta itsestään joskus turhan epävarma yksilö. Kez on tottunut jo pienestä pitäen olemaan vain lähinnä hyödykkeenä muille, joten hänen on hyvin vaikea sanoa muille ”ei”. Miellyttämishaluinen nainen juotuu osittaisen sinisilmäisyytensä vuoksi monesti sellaisiin tilanteisiin, joissa ei oikeasti toivoisi olevansa.
Kezah ei ole juurikaan tottunut sosiaalisiin tilanteisiin, joten siksi suuret tapahtumat, joissa on hänelle tuntemattomia ahdistavat naista ja hän mieluummin pakenee paikalta omaan rauhaansa kuin jää paikan päälle oleskelemaan.

Ulkonäkö:

Kezah on iholtaan rodulleen tyypilliseen tapaan valkoinen kuin lumi. Hänen kapeat kasvonsa ovat siropiirteiset ja nenä suora. Luonnostaan vaaleat huulet punataan usein punaisiksi. Muodoltaan huulet ovat täyteläisen viettelevät, mutta tätä piirrettä Kez ei itse tiedosta.
Kezahn ihmissilmiin verrattavat silmät ovat mantelinmuotoiset ja väriltään utuisen jäänsiniset. Hänellä ei ole arkanialaisille ominaista lämpönäköä. Silmiä korostaakseen Kez meikkaa niitä kevyellä tummalla rajauksella. Siipimäisen muotoiset kulmakarvat ja ripset ovat luonnostaan tuhkaan taittavan ruskeat, mikä erotti naisen tämän rodun parissa varsin selvästi, sillä yleensä hänen rotuisensa ovat niin kulmakarvoiltaan kuin ripsiltäänkin vaaleita. Naisen hiukset ovat väriltään valkoiset ja ne on koottu korkealle poninhännälle kampauksesta irrallisiksi jätettyjen, leukaan saakka ulottuvien suortuvien jäädessä korostamaan naisen kasvoja. Avonaisena runsaat hiukset ulottuvat Keezahn alaselkään saakka. Naisen korvat ovat tavallisten ihmiskorvien kokoiset ja muotoiset. Korvansa nainen on lävistänyt neljä kertaa ja vasemman korvan ylärustossa on myös yksi lävistys. Koruina yleensä hopeiset renkaat ja pallot.

Vartaloltaan Kez on urheilullisen hoikka ja hentoisen kurvikas. Hän tottunut käyttämään vartaloaan ja se näkyy kehon lihasten voimakkuutena, erityisesti käsistä, vaikka mikään lihaskimppu nainen ei ole. Hän enemmänkin notkea, nopea ja jänteikäs. Alkuelämän vaiheessa tehdyt kokeet jättivät jälkensä vartalolle hopeisiksi haalistuneiden leikkaus- ja viiltoarpien muodossa. Arpia onkin melkoinen määrä neidin vartalon, jalkojen ja käsien iholla. Kez on rotunsa mittapuulla hyvin lyhyt (163cm), mutta nainen ei koe lyhyyttään ongelmaksi. Päinvastoin, hänen pienikokoisuutensa on yleensä mekaanikon työssä vain eduksi, sillä Kez mahtuu paikkoihin, joihin isommat eivät mahdu.

Kezah pukeutuu viininpunaiseen toppiin, joka jättää naisen poven kaarta näkyviin. Kez pukee sen päälle aina julkisilla paikoilla liikkuessaan sekä valkoisen lyhythihaisen nahasta valmistetun takkinsa, joka ulottuu rintojen alle, sekä ranteista olkapäihin ulottuvan mustan joustavasta kankaasta valmistettun boleron. Bolero kiinnitetään naisen ylle edestä nahkaisin soljin ja takaa se on umpinainen peittäen yläselän. Kez pitää myös valkoisia kynsikkäitä, joita on vahvistettu metallilla rystysten kohdalta. Neidin armeijanvihreät housut ovat naisellisia kurveja hyväilevät ja mukavasta kankaasta valmistetut. Niissä on helppo liikkua. Kenkinään Kezah suosii näppäriä mustia pitkävartisia maihari tyylisiä kenkiä, joiden pohjan sisään on upotettu terävällä kannan napautuksella esiin singahtava pieni veitsi, josta on hyötyä jos nainen joutuu taistelutilanteeseen.
Yleisilmeeltään Kez on siviilissä huoliteltu, töissä kenties hieman rähjäisempi, sillä moottorihuone ei ole se kaikkein puhtain paikka aluksessa.

Menneisyys:

Kez syntyi laboradorio olosuhteisiin jonnekin päin kotiplaneettaansa. Hänen ensimmäiset elinvuotensa koostuivat kivuliaista kokeista, jotka jäivät naisen mieleen iäksi. Noista kokeista koostuvat Kezahn ensimmäiset muistot ja näitä aikoja nainen ei muistele lämmöllä.
Tyttö pääsi kuusivuotiaana pois asumaan kasvattivanhempiensa luo kylmään, perheelle aivan liian pieneen mökkiin yhteen Arkanian slummeista. Tuo päivä oli kuitenkin Kezahalle yksi tämän onnellisimmista. Slummi sijaitsi lähellä varsin tuottoisaa kaivosta, jossa tytön piti kasvaessaan työskennellä. Koska Kezah oli puoliverinen, ei tuolla ollut pääsyä Arkanian pääkaupunkiin Adascopolisiin.
Vaikka perhe oli köyhä ja ruokaa oli niukasti, Kezin lapsuus oli jokseenkin onnellinen. Kasvattivanhemmat tekivät parhaansa, mutta perhe alkoi taas kasvaa tytön ollessa kahdeksan, joten tytön piti muuttaa uuden perheen luo. Tätä muuttokierrettä jatkui aina sinne saakka kunnes Kez täytti kymmenen vuotta, jolloin tyttö sai viimein tarpeeksi. Erään yön turvin neiti pakkasi suutuspäissään hyvin vähät tavaransa ja karkasi kotoa.

Rääsyihin pukeutuneen neitosen oli aivan turha yrittää kaupunkiin sen näköisenä kuin oli, joten ihmeenkaupalla Kezahn onnistui saada varastamalla sen verran vaatteita, että pystyi naamioimaan oman olemuksensa edustavammaksi ja livahtamaan valeasun turvin Adascopolisiin. Kez hämmentyi kaupungin suuruudesta, sillä olihan se aivan jotakin toista sen pienen kylän jälkeen, jossa tyttö oli koko pienen elämänsä asunut. Tytön suunnitelmissa oli löytää työtä, mutta se osoittautui mahdottomaksi. Kun epäilykset muutamien kaupunkilaisten keskuudessa heräsivät ja huhu puoliverisestä tytöstä levisi kaupungissa, tyttö puikkelehti sen minkä hoikista jaloistaan pääsi lähimmän ohikulkumatkalla olevan aluksen kapteenin luo ja sai suostuteltua tämän ottamaan tytön alukselleen töihin. Alus ehti juuri jättää tytön entisen kotiplaneetan ennen kuin häly yltyi liian kovaksi.

Alus, jolle nuori tyttö päätyi ei ollut se kaikkein paras kasvuympäristö. Kezah sai aluksi toimia keittiössä ja hänestä tuli yleistä hyödykettä niin laivan kapteenille kuin tämän ylimmälle miehistölle. Kun tytön kiinnostus mekaniikkaa ja koneita kohtaan huomattiin, päätti kapteeni antaa tytölle mahdollisuuden kokeneen mekaniikon opissa. Kaz'raelista tuli Kezin oppi-isä ja tyttö oppi kunnioittamaan vanhaa mekaanikkoa syvästi. Hän imi tietoa itseensä ja oppi nopeammin kuin kukaan aluksen miehistöstä oli arvannut. Tyttö vaikutti luonnonlahjakkuudelta. Pikkuhiljaa Kezah sai siirtyä aluksen keittiöstä pysyvästi konehuoneeseen ja oppi miehistön opastuksella ampumaan sekä käyttämään veitsiään tappavasti. Hän oppi myös taistelemaan aseetta. Samalla myös miehistö hyväksyi hänet vertaisekseen ja tyttö sai viettää yönsä rauhassa.

Kezin palvelus aluksella tuli päätökseen muutama vuosi sitten kun tämän oppi-isä kuoli. Sen jälkeen naiseksi varttunut puoliverinen on työskennellyt niin mekaanikkona kuin kokkinakin.

_________________
Kezah "Kez"~


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Etusivu » OFF » Kadonneet hahmot


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com