Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » OFF » Hahmokuvaukset » Sithien hahmokuvaukset
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Darth Magnus
 Viesti Lähetetty: Ke Touko 04, 2016 4:22 pm 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Viestit: 356
Paikkakunta: Malastare
Nimi: Darth Magnus (oikea nimi Quinlan Yash)
Skp: Mies
Ikä: 36
Laji: Harch
Ammatti: Sith, inkvisiittori/salamurhaaja
Kotiplaneetta: Yavin IV
Perhe: Vanhemmat ja 50 sisarusta joihin Magnus ei kuitenkaan pidä yhteyttä.

Ulkonäkö:
Kuten muutkin lajinsa edustajat, Magnus muistuttaa ulkonäöltään ihmismäistä hämähäkkiä. Magnus kävelee kahdella jalalla, mutta ylävartalossaan tällä on kuitenkin käytössään kuusi kättä joista jokaisessa on kolme sormea. Magnuksen ruumis on lähes kauttaaltaan tuuhean karvan peitossa joka on enimmäkseen väriltään hyvin tummanharmaata, lukuun ottamatta muutamia vaaleampia raitoja kasvoissa. Kasvoissaan hämähäkillä on niin ikään kuusi keltaista silmää, jotka yhdessä muodostavat pienen puoliympyrän kasvojen yläosaan. Alimpana oleva silmäpari on kahta muuta silmäparia hieman isompi ja ovat miehellä niin sanotusti se pääasiallinen silmäpari jota tämä yleensä käyttää ympäristön havainnoimiseen. Pienessä suussa puolestaan on muutamia teräviä hampaita, minkä lisäksi suuta reunustaa kaksi leukaraajaa joilla lajin edustajien on ollut alunperin tarkoitus tarttua kiinni saatuun saaliiseen. Vaatetuksenaan Magnus suosii mustia housuja, tummanruskeita nahkaisia saappaita sekä hihatonta mustaa paitaa, joka jättää hänen käsilleen tarpeeksi tilaa, niin että niitä pystyy käyttämään taistelussa tehokkaasti. Pituutta Magnuksella on täsmälleen kaksi metriä ja suuri koko yhdessä aggressiivisen taistelutyylin kanssa tekeekin Magnuksesta haastavan vastustajan kelle tahansa.

Luonne:
Magnus on itsekeskeinen ja ylpeä mies. Kiitos sithien tarjoaman koulutuksen, harch uskoo olevansa ketä tahansa jediä voimakkaampi ja odottaa innokkaasti pääsevänsä kostamaan jedien keskuudessa kokemansa "vääryydet" eli sen ettei koskaan saanut itselleen mestaria. Magnusin sisällään hautoma viha ja raivo näkymät myös tämän taistelutyylissä, joka on hyvin aggressiivinen. Itsekeskeisyytensä vuoksi Magnusia ei voi pitää kovin luotettavana, sillä tämä ajattelee aina ensimmäiseksi itseään. Tähän asti mies on kuitenkin moitteettomasti hoitanut hänelle annetut tehtävät, minkä vuoksi tälle on vähitellen annettu enemmän ja enemmän vastuusta sithien riveissä.

Menneisyys: Magnus syntyi lajinsa kotiplaneetalla Secundus Andolla. Kuten muutkin lapset, tämän Voimaherkkyys mitattiin heti munasta kuoriutumisen jälkeen. Magnus ja muutama muu suuren sisaruskatraan jäsenistä havaittiin Voimaherkiksi ja niinpä vanhemmat antoivat luvan viedä Voimaherkät lapset Jeditemppeliin koulutettaviksi. Harch lapset menestyivätkin temppelissä hyvin erityisesti valosapelien käytön suhteen, sillä kuusi kättä antoi näille mahdollisuuden käyttää kuutta valosapelia yhtä aikaa. Ainoa joka kykeni vetämään vertoja Magnusille ja tämän sisaruksille olikin Jeenei Barona, joka oli temppelissä samaan aikaan nuorten harchien kanssa. Toisin kuin muista, Magnusista kasvoi taistelutaitojensa vuoksi lopulta ylpeä, itsekeskeinen ja äkkipikainen nuori mikä johti lopulta siihen, ettei kukaan valinnut tätä padawanikseen. Kuka tahansa saattoi nähdä pojan olevan pimeän puolen johdateltavissa ja niinpä Magnus 13-vuotiaana lähetettiin mekaniikkajoukkoihin, minne tämä sopi ison kokonsa ja voimansa vuoksi. Pää painuksissa poika käveli alukseen joka veisi hänet galaksin keskiosassa sijaitsevaan tehtaaseen missä valmistettiin kiitureita Tasavallan viranomaisten käyttöön. Päästessään perille Magnus oli päässyt ensijärkytyksen ja surun yli ja tilalle oli tullut nopeasti katkeruus ja viha, jota tämä hautoi sisällään seuraavat kaksi vuotta ennen kuin tapasi eräänä iltana sithien palveluksessa olevan anzatin. Harchin muistojen ja tämän kokeman vihan avulla anzatin onnistui helposti houkutella Magnus mukaansa ja niinpä tämä jätti tehtaan ja mekaniikkajoukot taakseen, lähtien anzatin mukana Yavin IV:lle.

Perille päästessään Magnus tajusi joutuneensa nopeasti tekemisiin sithien kanssa ja että oli saanut tilaisuuden kostaa jedeille sen, että hänet oli kylmästi lähetetty pois sillä välin kun hänen sisaruksensa ja ystävänsä olivat päässeet kuka kenenkin mestarin opetukseen. Niinpä Magnus alkoi mielellään harjoitella ja oppi vuosien aikana pimeän puolen saloja ja erikoistui nopeasti kiduttamiseen, kuulusteluihin ja valosapelitaisteluihin. Kun Crimson Eclipse viimein iski huttien alueiden ytimeen ja tuli tällä tavoin koko galaksin tietoisuuteen, Magnus sai mestarin arvon ja tämä sai uudeksi nimekseen Darth Magnus. Tämä nimettiin myös sithien neuvoston inkvisiittoriksi, jonka tehtävänä oli rangaista vastoin ohjeita toimineita sithejä sekä tarvittaessa hoidella myös Crimson Eclipsen alueilla nuuskivat jedit.

Muuta:
- Omaa kuusi punateräistä valosapelia, yksi kutakin kättä kohti
- Taistelee hyvin agressiivisesti, yhdistäen Makashi, Ataru, Niman ja Juyo tekniikoita keskenään

Taidot:
-Hengityksen hallinta
-Kivunhallinta
-Liikkumisen taito
-Chagrin kidutus
-Mielen manipulaatio
-Piiloutuminen
-Salamat
-Telekinesia
-Tietojen imu
-Voima raivo
-Voima kuristus
-Voima nopeus
-Voima hyppy
-Voima aistit
-Voima näyt
-Voima pelko
-Valomiekkatekniikat


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 1 viesti ] 

Etusivu » OFF » Hahmokuvaukset » Sithien hahmokuvaukset


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com