Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » Tasavallan alueet » Denon
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5
Kirjoittaja Viesti
 Viestin otsikko: Re: Tervetuloa alamaailmaan
 Viesti Lähetetty: Su Helmi 15, 2015 11:00 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Oppilaansa Gegoa koskevalle kommentille naureskelevan Zeraphien ilme muuttui silmänräpäyksessä surumieliseksi Faen mainitessa hänen edesmenneen mestarinsa, kysymällä koska saisi tilaisuuden tavata tämän. ''Se on kieltämättä lohduttava tapa ajatella, kun ottaa huomioon että jedit viedään perheistään erittäin nuorina ja edes muistaa näitä. Mitä Jar-Laxeen tulee... Valitettavasti sitä ei tule koskaan tapahtumaan, ainakaan kirjaimellisesti.'' Kuollutta opettajaansa vieläkin kaikkien vuosien jälkeen kaipaava farghul vastasi, arvellen voivansa kuitenkin esitellä oppilaansa kel dorin jälkeensä jättämälle holocronille. Tietenkään se ei ollut aivan sama asia kuin elävä henkilö, mutta siitähuolimatta vartiana toimivasta voimajäljestä saisi hyvän kuvan sen luojasta. ''Mestarini kuoli hieman ennen kuin minusta tuli ritari, meidän ollessa jäljittämässä omille teilleen lähtenyttä triani jediä. Tarkoituksemme oli vangita hänet ja tuoda neuvoston eteen, mutta se yritys kusi pahemman kerran. Kesken kaiken taisteluun sekaantui toinen pimeän puolen käyttäjä... anzati, jonka avulla kohteemme onnistui saada meidät erilleen. En tiedä aivan tarkkaan miten se tapahtui, mutta aikalailla samalla hetkellä kun onnistui tekemään selvää kimpussani olleesta trianista, tunsin Jar- Laxen läsnäolon häviävän. Se anzati maksoi teostaan hengellään... Ja käytti minut lähempänä rajaa kuin koskaan ennen tai sen jälkeen.'' Kauvansitten tapahtuneita asioita muisteleva Farll kertoi oppilaalleen, joka saattoi kuulemansa jälkeen ymmärtää hieman paremmin miksi neuvosto oli valinnut juuri tämän miehen huolehtimaan hänen koulutuksensa loppuun. Lopetettuaan tarinansa jedi näytti muistelevan pienen hetken vielä menneitä, ennen kuin kippasi kädessään olleen kupin jälleen kerta siemaisulla suuhunsa ja nielaisi sen turhia maistelematta alas. ''Niin muuten luulenpa että Karosin katsonta tavalla minä olen ennemmin pikkuserkku sinulle, vaikka saat tietty ajatella asiaa miten haluat. Jar-Laxen tavoin myös Jaanin opettaja Aferon sai koulutuksensa samalta albinolta.'' Zeraph sanoi yllättäen, pyyhkien melankolisen ilmeen kasvoiltaan silmänräpäyksessä ja korvaten sen perinteisellä ilkikurisella virneellään. Samassa kaksikko saikin jo tilaamansa annokset eteensä, mikä farghulin tapauksessa oli suuri kasa erillaisia eksoottisia mereneläviä eritavoin valmistettuna. Annostaan nälkäisenä katselöevan miehen suusta pääsi hieman kehräyksen kaltainen hyrisevä ääni, tämän tarttuessa ensimmäiseen kalanpalaan ja ahmaistessa sen suuhunsa yhtenäpalasena. ''Parempi varmaan nähdä aluksella, jotta saamme puhua rauhassa, ilman ylimääräisiä kuulijoita.'' Hetken mehukasta kalanpalaansa pureksinut ja lopulta niellyt jedi vastasi Faen kysymykseen, nyökäten tiskintakana olevan kokin suuntaan.

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Tervetuloa alamaailmaan
 Viesti Lähetetty: Ma Helmi 16, 2015 5:25 am 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Viestit: 356
Paikkakunta: Malastare
Fae huomasi oitis Zeraphin ilmeessä tapahtuvan muutoksen ja hetken tytön teki mieli sanoa, ettei mestarin ollut pakko kertoa aiheesta jos ei halunnut. Farghulin kuitenkin jatkaessa puhumista ja kertoessa mestarinsa kuolemaan johtaneista tapahtumista, Fae tosiaan alkoi ymmärtää miksi häntä oli ehdotettu padawaniksi juuri Zeraphille. Vaikka farghul ulospäin näytti yleensä suhtautuvan kaikkeen ympärillään huumorilla, sisimmässään tämä melko todennäköisesti ymmärsi hänen kokemaansa paremmin kuin kukaan muu. Vaikka unet olivatkin nyt jääneet pois erilaisten harjoitusten ja uusien asioiden tieltä, hän kaipasi entistä mestariaan silti edelleen ja veisi varmasti oman aikansa ennen kuin suru laantuisi. Zeraphin lopetettua, Fae ei tiennyt mitä olisi sanonut. Vaikka hän normaalisti hallitsikin puhumisen, nyt hän ei tiennyt miten olisi parhaiten reagoinut mestarinsa ilmeestä näkyvään suruun. Vasta miehen tyhjennettyä lasinsa hetken hiljaisuuden jälkeen, tilanne tuntui raukeavan ja Fae seurasi esimerkkiä juomalla oman lasinsa tyhjäksi, sillä seurauksella, että juoma kirvoitti tytön kasvoille uuden irvistyksen. Zeraphin vaihtaessa aiheen takaisin Karoshin perhekäsityksiin, Fae vilkaisi farghulia, todeten tämän loihtineen kestovirnistyksen takaisin kasvoilleen.
"Ahaa, siitä tässä siis olikin kyse. Tämä on siis perheen sisäinen adoptio?", Fae vitsaili, aavistamatta että saattoi tavallaan osua oikeaankin. Koska kumpikin heistä oli tällä tavoin yhteydessä Karoshiin, oli melko todennäköistä, että se oli ollut juuri wookie, joka alunperin oli ehdottanut, Faen siirtämistä Zeraphin hoiviin, tietäessään "lastenlastensa" välillä olevasta samankaltaisuudesta. Hetkeksi keskustelu kuitenkin katkesi, nautolanin tuodessa annokset heidän eteensä.
"Selvä juttu. Sen jälkeen kun sinä olet käynyt omilla asioillasi?", Fae vakuutti, tarttuessaan ensimmäiseen rapuun jonka nakkasi sitten suuhunsa. Jo ensimmäisen suupalan jälkeen, tyttö tiesi, että tulisi mielellään tänne uudestaankin, sillä hän ei muistanut saaneensa mistään näin hyviä chilirapuja aikaisemmin.

_________________
Deefae Bael
Tinia Fel
Mao Zalander
Cenda Reyes
Kida Neir
Darth Magnus


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Tervetuloa alamaailmaan
 Viesti Lähetetty: Ma Helmi 16, 2015 11:13 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Annoksensa kimppuun käynyt jedi nyökäytti päätään suu täynnä kalaa omaa tilaansa adoptioon vertaavalle padawanille, joka tuntui käsittäneen asian melko hyvin. ''Jotain sen tapaista juu... Kaipa hän ajatteli minun saaneen edes jollaintapaa samanlaisen koulutuksen kuin Jaan, vaikka äkkiseltään sitä tuskin uskoisi. Vaikka kieltämättä Karoshin omat opetukset varmasti jatkavatkin elämäänsä tämän oppilaalta toiselle ja näiltä näiden oppilaille.'' Suunsa tyhjäksi nieltyä saanut farghul lopulta vastasi, ennen kuin jatkoi ateriastaan nauttimista, heittäen pari ankerias rengasta suuhunsa. ''Myöhemmin... Menee varmaan huomiseen.'' Sopivan sitkeäksi kypsennettyä suolaista ankeriasta pureskeleva Farll vastasi hampaidensa välistä rapu annokseensa ihastuneen tytön kysymykseen heidän myöhemmän tapaamisensa ajankohdasta.

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viestin otsikko: Re: Tervetuloa alamaailmaan
 Viesti Lähetetty: Ti Helmi 17, 2015 5:19 am 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Viestit: 356
Paikkakunta: Malastare
"Voihan sekin tietty olla. Kieltämättä teissä on jotain samaa, vaikka tehtävänkuvanne ovatkin melko erilaiset", Fae pohti, samalla kun dippaili rapuja annoksen mukana olevaan kastikkeeseen ja laittoi niitä suuhunsa. Maun lisäksi hän oli myös tyytyväinen annoksen kokoon, sillä poliitikkojen hienostoillallisilla oli yleensä jäänyt aina nälkä, niissä annoksissa kun oli panostettu enemmän ulkonäköön kuin ravintoarvoihin. Saatuaan lopulta syötyä, tyttö päätti painua samantien saamansa tehtävän kimppuun.
"Noh, nähdään myöhemmin. Otan selville kaiken mitä voin", tyttö vakuutti vielä ja kohotti kätensä hyvästelläkseen mestarinsa tältä erää. Hetkeä myöhemmin tyttö oli jo onnistunut sulautumaan käytävällä kulkevaan väkijoukkoon, aloittaakseen värvääjien etsinnän. Oikean henkilön löytäminen ei lopulta osoittautunut erityisen mahdottomaksi, joskin ennen hänen näkemänsä twilek-miehen puheille menemistä, Fae päätti seurata ensin jonkin aikaa kauempaa ja kuunnella mitä tämä puhuisi värvättävien kanssa. Salakuuntelua varten tyttö kuitenkin arveli tarvitsevansa hyvän syyn norkoilla samassa paikassa pitempään ja sopivan syyn saadakseen iktotchi päätyi ostamaan lähettyvillä olevasta kojusta jäähilejuoman, jota vetäytyi juomaan seinustalle värvääjää vastapäätä, samalla kun oli seuraavinaan vieressään käynnissä olevaa noppapeliä. Jonkin aikaa iktotchi joutui odottamaan, mutta värvääjän lopulta pysäyttäessä mielestään lupaavan näköisen trandoshanin käytävällä, Fae vahvisti kuuloaan Voiman avulla, kuullakseen näiden käymän keskustelun. Keskustelusta ei kuitenkaan käynyt ilmi juuri muuta, kuin että toiminta vaikutti ammattimaiselta, sillä värvääjä tiedusteli ensin tarkkaan keskustelukumppaninsa työkokemusta, ennen kuin lopulta meni asiaan ja tarjosi huoltopilotin paikkaa, joka tuntui vastaavan juuri trandoshanin osaamista. Missään vaiheessa värväävän tahon nimi ei kuitenkaan tullut esille. Sama kaava toistui myös seuraavan värvättävän kohdalla, joskin tälle tarjottiin pilotin töiden sijaan vartijan hommia.
"Hmm...Parempi etsiä joku toinenkin ja katsoa toimiiko hän samalla tavalla", padawan mietti itsekseen, saadessaan jäähilejuomansa juotua. Jatkaessaan matkaansa kapeaa käytävää pitkin, tyttö löysi taas varsin nopeasti seuraavan värvääjänä, seinään nojailevan dugin, jonka valpas katse pyyhki käytävää ja tuntui etsivän potentiaalisia tai kiinnostuneen näköisiä ohitse lipuvasta väkijoukosta. Zaufu ei tosiaankaan ollut liioitellut sanoessaan värvääjiä olevan joka puolella.
Seurattuaan jälleen yhden keskustelun verran tämän tyypin toimintaa, Fae oli juuri menemäisillään lähemmäs kysymään muka kiinnostuneena olisiko hänen "pilotin taidoilleen" tarvetta, kun hän havaitsi kohteensa päätyvän puheisiin ohitse kulkevan pitkän cereanin kanssa.
"Miten sujuu?", cerean tiedusteli, mihin vastauksena Faen seuraama värvääjä pudisti hieman päätään.
"Pari kovaa luuta löytyi, mutta enimmäkseen huoltopilotteja, vartijoita, sun muita avustajia... Ei sillä etteivät hekin tärkeitä olisi", värvääjä vastasi vaimeasti, niin että Fae joutui Voiman vahvistamanakin pinnistämään kuuloaan, jotta vaimeasti käyty keskustelu ei olisi mennyt ohi korvien.
"Jatka samaan malliin. Tänään tuntuu olevan huono päivä muillakin", cerean totesi vain, ennen kuin jatkoi matkaansa. Vaikkei asiaa oltukaan sanottu ääneen, vaikutti siltä, että kyseessä oli jonkinlainen esimies, jolta värvääjät saivat ohjeensa ja joka muutenkin organisoi värvääjien toimintaa. Faesta alkoi vahvasti tuntua siltä, kyseessä tosiaan oli Crimson Eclipse, sillä mikä muukaan taho olisi lähtenyt näin laajamittaiseen ja hyvin järjestettyyn värväysoperaatioon? Mistään pienestä ryhmittymästä ei vain millään voinut olla kyse.
Cereanin ehdittyä hieman kauemmas, Fae lopulta hakeutui itsekin värvääjän lähettyville ja aloitti keskustelun, joskin laihoin tuloksin. Keskustelu toisti samaa kaavaa kuin hänen kuulemiensa värvättävienkin kohdalla ja lopulta hänelle ehdotettiin hyvin maksettua paikkaa kiiturin kuljettajaksi. Edes vaivihkaiset kyselyt siitä kuinka joustava työnantaja tulisi olemaan työaikojen suhteen, eivät saaneet dugia poikkeamaan värväyskaavastaan ja kertomaan kenen palvelukseen häntä ylipäätään oltiin värväämässä. Todettuaan, ettei dug joko halunnut kertoa tai ei itsekään tiennyt kenelle oli värväystä tekemässä, Fae lopulta livisti paikalta, käyttäen tekosyynä sitä, että halusi vielä miettiä asiaa ja puhua kumppaninsa kanssa. Päästyään näin hyvään alkuun, Fae katosi taas väkijoukkoon, etsimään tällä kertaa aiemmin näkemäänsä cereania, sillä mies olisi todennäköisesti hänen paras mahdollisuutensa selvittää kenelle nämä kaikki värvätyt tulisivat lopulta työskentelemään.

_________________
Deefae Bael
Tinia Fel
Mao Zalander
Cenda Reyes
Kida Neir
Darth Magnus


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 64 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4, 5

Etusivu » Tasavallan alueet » Denon


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com