Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » Crimson Eclipsen alueet » Nar Shaddaa
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 50 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4
Kirjoittaja Viesti
 Viesti Lähetetty: Ke Elo 08, 2018 10:06 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Kadun suuntaan katseensa kääntänyt Zeraph totesi kaiken näyttävän aivan yhtä tyhjältä ja rauhalliselta kuin heidän tullessakin, mikä sopisi vallan mainiosti jedikaksikolle. Kaikki näytti siis olevan valmista siihen että he voisivat nostaa kytkintä ja livahtaa kadun toisella puolella olevan kujan varjoihin, palatakseen takaisin loppujen palkkasoturi ryhmän jäsenten luo. Ennen liikkeelle lähtöä peremmällä liikkeessä edelleen oleva Fae päätti kuitenkin kysyä pitäisikö heidän sitoa tainnoksissa makaava kaksikko, mikä sai pienen virnistyksen kohoamaan farghulin kasvoille.
''Jos nuo kaksi heräävät ennen kuin me olemme jo kaukana tältä planeetalta niin minä olen röhkivä gamorreani emakko.'' Katseensa autiosta kadusta oppilaansa suuntaan takaisin kääntävä Farll vastasi, vaikka järkyttyneeltä näyttävä padawan tuskin edes kuulisi koko vastausta. Tytön katse näytti nimittäin osuneen kuvajaisensa heijastavaan peiliin, joka paljasti myös tälle lattialla tämän jaloissa retkottavan zabrakin tehneen juuri niin kuin itse oli halunnut. Tämän reagtio oli vähällä saada ovella olevan tuoreen opettajansa repeämään nauramaan ja näpäyttämään oppilastaan jollain nasevalla jedeille tyypillisellä letkautuksella, mutta onneksi miehen onnistui kuitenkin pitää turhat mölyt mahassaan. Se ei kuitenkaan tarkoittanut ettei tämän kasvoilta olisi paistanut vahingoniloinen virne, josta oli helppo nähdä miten pahoillaan hän tapahtuneesta oli.
''Taiteilijat... Ole aina tarkkana heidän kanssaan.'' Silmää iskevä Zeraph vastasi tapahtunutta edelleen selvästi ymmärtämään pyrkivälle Faelle, samalla kun viittoi tätä seuraamaan, sillä heillä ei olisi vielä paljon tehtävää ja vain rajallisesti aikaa. Sen takia heidän olisi paras alkaa jo mennä ja huolehtia tytön kasvoilla olevasta kuvasta myöhemmin, sillä se ei ollut pysyvää tytötä, vaan lähtisi varmaan muutaman kunnon pesukerran jälkeen veden mukaan.

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viesti Lähetetty: Ma Elo 13, 2018 10:10 pm 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Viestit: 356
Paikkakunta: Malastare
Zeraphin vakuutellessa, että he olisivat jo kaukana siinä vaiheessa kun tainnutettu kaksikko heräisi, Fae käänsi katseensa peilistä takaisin kohti mestariaan. Tytön katse näytti hetken ajan epäilevältä ennen kuin tämä käänsi katseensa Zeraphin tainnutusaseeseen ja lopulta lattialla makaavaan tajuttomaan kaksikkoon. Normaalisti tainnutusaseiden vaikutus ei kestänyt kovin kauaa, mutta ainakaan vielä kaksikko ei osoittanut mitään heräämisen merkkejä. Niinpä Fae päätti luottaa mestarinsa sanaan. Luultavasti joko Zeraph itse tai sitten Trizzt oli tuunannut tainnutusaseita sen verran, että tehoa oli tavallista enemmän.
"Lupaan ilmoittaa jos huomaan sinulle ilmestyvän gamorreanin piirteitä", Fae hymähti lievästi huvittuneena mestarinsa käyttämästä vertauskuvasta. Zeraphin vielä varoittaessa, että taiteilijoiden kanssa kannatti olla varovainen, tyttö käänsi katseensa hetkeksi vielä peiliin kuin miettien pitäisikö hänen yrittää naamioida itsensä jotenkin muuten, vaikka peittämällä toinen silmänsä tai jotain, mutta päätti sitten tyytyä sen hetkiseen tilanteeseen ja värilliseen tatuointiin naamassaan.
"Taidan jatkossa luottaa heihin vain kun he taiteilevat johonkin muualle kuin iholleni..." Fae jupisi ja suuntasi sittenmestarinsa perässä kohti liikkeen ovea. Hänen silmänsä eivät kyenneet näkemään ulkona olevassa hämärässä valaistuksessa ketään ja kuunneltuaan hetken ympäristöään myös ajatustensa avulla, Faekin varmistui siitä, että kaikki keitä lähialueella oli, olivat omissa asunnoissaan, huomio jossain muualla kuin kadulla liikkuvissa kulkijoissa. Lopulta kaksikko livahti olvesta ulos ja lähti Zeraphin johdolla suuntaamaan takaisin suuntaan josta olivat alunperin tulleet.

_________________
Deefae Bael
Tinia Fel
Mao Zalander
Cenda Reyes
Kida Neir
Darth Magnus


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viesti Lähetetty: Pe Huhti 19, 2019 10:56 pm 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Tatuointiliikkeen ovelle siirtynyt Zeraf naurahti vaimeasti kuullessaan oppilaansa nasevan vastauksen, joka olisi saattanut jonkun toisen opettajan kohdalla johtaa nuhteluun. Sen sijaan hän kuitenkin käänsi katseensa tyhjältä vaikuttavasta kadusta Faen suuntaan pieni virne kasvoillaan, arvellen että tytöllä saattoi olla vielä jotain toivia, siitäkin huolimatta että tämän edellinen mestari ollut suola-aavikkoakin kuivempi tapas, ainakin joh häneltä kysyttiin.
''Kuulostaa hyvältä.'' Farghul vastasi tytölle, hieman silmää iskien. Heti sen tehtyään hän käänsi katseensa taas kadunsuuntaan, todeten nopeasti sen näyttävän edelleen tyhjältä ja rauhalliselta. Tunusteltuaan vielä nopeasti voimassa tuntuvia värähdyksiä jedi lopulta uskaltautui raottamaan hieman ovea ja vilkaisemaan sen raosta kadun kummankin pään suuntaan, ennen kuin pujahti kokonaan ulos. Yhdessä silmänräpäyksessä ketteräliikkeinen mies oli ylittänyt korkeiden rakennusten välissä kulkevan tason ja kadonnut vastakkaisella puolella olevan kapean kujan varjoihin, kehottaen siellä olevan jäteastian suojista oppilastaan heidän telepaattisen linkkinsä kautta seuraamaan perässä.

Hieman myöhemmin jedikaksikko pujahti kapeiden kujien varjoista heitä jo odottelevien kahden niinsanotun vapaustaistelian seuraan, jotka olivat jo vaihtaneet aijemmat varusteensa nykyisten vallanpitäjien mustapunaisiin uniformuihin. ''Oliko ongelmia?'' Toinen kaksikosta kysyi tunnistettuaan tulijat, laskien samalla ylös nostettua asettaan alaspäin. ''Ei sitten minkäänlaisia.'' Etummaisena kulkeva Farll vastasi. ''Teillä?'' Hän kysyi vuorostaan, jatkaen samalla nopein askelin lähemmäs heitä odotellutta kaksikkoa ja näiden takana olevaa kiituria, jonka näiden oli onnistunut ottaa jostain haltuunsa.

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viesti Lähetetty: Ti Touko 14, 2019 7:01 am 
Poissa
Ylläpitäjä
Avatar

Liittynyt: Ma Heinä 01, 2013 1:40 pm
Viestit: 356
Paikkakunta: Malastare
Zeraphin virnistäessä hänen sutkaukselleen Faekin päästi pienen hymyn leviämään hetkeksi kasvoilleen, ennen kuin Zeraphin huomio taas kiinnittyi liikkeen edustalla kulkevaan katuun. Kun oli lopulta varmaa, että heidän oli turvallista poistua, Fae livahti Zeraphin perässä ulos liikkeen ovesta ja seurasi sitten mestarinsa perässä vastakkaisella puolella olevien rakennusten luokse. Fae ei ehkä kyennyt liikkumaan yhtä ketterästi kuin Zeraph, mutta aivan riittävän huomaamattomasti ja hiljaa, että ei varmasti kiinnittäisi huomiota mikäli joku olisi sattunut vilkaisemaan tasanteelle juuri sillä hetkellä.

Liikkuen rakennusten tarjoamissa varjoissa eteenpäin jedit pääsivät lopulta takaisin sovitulle tapaamispaikalle missä Efi ja Daru odottivat heitä jo joltain väijyttämältään partiolta vietyjen varusteiden kanssa.
"Ei suurempia ongelmia. Kesti vain hieman oletettua kauemmin löytää partio jolta viedä varusteet", Daru vastasi Zeraphin esittämään kysymykseen ja osoitti sitten jäljellä olevia varusteita jotka oli pinottu kaksikon takana olevan kiiturin takapenkille.
"Tuossa on teidän omanne. Saattavat olla ehkä hieman isoja, mutta parempi niin päin kuin yrittää ahtautua liian pieneen univormuun", Efi totesi ja nousi sitten kiituriin kyytiin, asettuen etupenkille, Darun taas ottaessa kuskin paikan. Fae seurasi kaksikon perässä, asettuen kuitenkin takapenkille, niin että saattoi ryhtyä pukemaan isohkoa univormua ylleen. Isompi koko oli kieltämättä parempi siinä mielessä, että he voisivat helposti piilottaa omat varusteensa näiden vaatteiden alle.

_________________
Deefae Bael
Tinia Fel
Mao Zalander
Cenda Reyes
Kida Neir
Darth Magnus


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
 Viesti Lähetetty: Ma Kesä 24, 2019 1:48 am 
Poissa

Liittynyt: Ti Heinä 02, 2013 1:17 pm
Viestit: 262
Darun kertoessa heidän ainoan ongelmansa olleen löytää tarpeeksi suuri partio jolta ottaa varusteet heitä kaikkia varten Zeraph oli päässyt jo kiiturin luokse, alkaen samantien tutkia sen takapenkillä olevia uniformuja ja aseita. Ne vaikuttivat ainakin ensisilmäyksellä olevan melko uuden oloisia, joskin hivenen ehkä turhan suuri kokoisia kummallekkin heistä, aivan kuten palkkasotilas tuntuikin arvelevan. Tosin se oli vain hyvä asia ainakin jos jediltä kysyttiin, sillä silloin he voisivat jättää omat vaatteensa niiden alle, mikä vaikeuttaisi kummankin heistä tunnistamista ja mahdollistaisi tarvittaessa myös ulkonäön nopean muuttamisen pelkästään vaatteita vaihtamalla.
''Mukava kuulla että kaikki sujui hyvin...'' Isompaa kahdesta haalarista päällensä vetävä Farll vastasi kuulostaen siltä ettei ollut kuunnellut kuin puolella korvalla, samalla kun vilkaisi nopeasti kiituriin nojaileviin paikallisiin. ''Toivottavasti kaikki muukin on onnistunut yhtä hyvin.'' Hän lisäsi vetäistessään haalarin vetoketjun kiinni ja tarttuessaan toiseen heitä varten varatuista suojaliiveistä, heittäen sen seuraavaksi päälleen. Sen tehtyään farghul keskeytti hetkeksi pukeutumisensa ja asteli ohjaamon luona olevan monikanavaisen yhteyslaitteen luokse, muuttaen nopeasti joitain sen asetuksia, ennen kuin aloitti jälleen lähettää sen avulla viestiä lyhyiden napsahdusten ja naksausten avulla. Saatuaan sen tehtyä hän jäi kuuntelemaan yhteyslaitteesta kuuluvaa vaimeaa staattsista kohinaa, jonka seasta kuului hetkenkuluttua muutama vaimea napsaus ja lyhyt voimakkaampi suhahdus.
''Vaikuttaa siltä että voimme aloittaa.'' Kiiturin kyytiin loikkaava Zeraph tokaisi hymyillen ja nappasi takapenkillä olleen kypärän käteensä, ennen kuin rojahti istumaan sen paikalle. ''Siirtomääräyksen pitäisi olla siirrettynä Crimsonin verkkoon, joten paras pitää vahtua, ennen kuin joku huomaa sen.'' Hän lisäsi asettaessa kypärän päähänsä seuratessaan kuinka sen sisäiset anturit ja järjästelmät alkoivat ladata tietoa visiirissä oleville näytöille.

_________________
Zeraph Farll
Gwi Maga'ndale
Kros Warig
Lo Boros


Ylös 
 Profiili  
Vastaa lainaamalla  
Näytä viestit ajalta:  Järjestä  
 
Aloita uusi ketju Vastaa viestiin  [ 50 viestiä ]  Mene sivulle Edellinen  1, 2, 3, 4

Etusivu » Crimson Eclipsen alueet » Nar Shaddaa


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

 
Et voi kirjoittaa uusia viestejä
Et voi vastata viestiketjuihin
Et voi muokata omia viestejäsi
Et voi poistaa omia viestejäsi
Et voi lähettää liitetiedostoja.

Etsi tätä:
Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com