Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » Hutt Space


Keskustelualue

Keskustelualue

 Keskustelualue   Aiheet   Viestit   Uusin viesti 
Ei lukemattomia viestejä Tatooine

Syrjäinen aavikkoplaneetta, jota asuttavat monet laitapuolen kulkijat. Vaikka Tatooine päällepäin saattaa näyttää lainkuuliaiselta planeetalta, siellä käy kuitenkin usein salakuljettajia, palkkionmetsästäjiä ja muita lainsuojattomia. Planeettaa asuttavat lisäksi monen lajiset olennot ja valtaa pitävät huttien rikollisliigat. Myös orjakauppa kukoistaa ja joillakin on orjia edelleen, vaikka Tasavalta on jo aikaa sitten kieltänyt orjien pitämisen. Tatooine on tällä hetkellä Huttien hallussa, Hutt Spacen levittyä galaktiseen etelään. Planeetalla järjestetään myös vuosittain useita rakettirekikisoja, joissa parhaiten menestyvät olennot joilla on luonnostaan monta kättä käytössään. Rekeä on nimittäin erittäin vaikea ohjata.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Ryloth

Twi'lekien karu kotiplaneetta. Tämä kivinen planeetta on erikoinen siitä, että auringonvalo paistaa aina vain toiselle puolelle planeettaa ja toinen pysyy aina pimeässä. Näitä puolikkaita kutsutaan nimillä Valomaat ja Yömaat. Planeettaa vallitsevat äärimmäiset olosuhteet, äärimmäiset sääolot ja vaaralliset pedot ovat molemmat uhka asukkaille. Tästä syystä usea Twi'lekien kaupungeista on rakennettu maan alle suojaan vihamieliseltä luonnolta.
Ryloth on tällä hetkellä teoriassa Huttien hallussa, Huttien levitettyä valtaansa galaktiseen etelään, paeten Crimson Eclipseä.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Rodia

Tämä lämmin sademetsien peittämä planeetta on kotiplaneetta Rodianeille. Planeetan luonto on hyvin kuuma, kostea ja vehreä. Sademetsien keskelle on rakennettu useita teollisuuskaupunkeja, joita valtavat kuvut suojaavat planeetan äärimmäisiltä lämpötiloilta. Rodianien yhteiskunnan ja teknologian kehittyessä, monet paikalliset kasvit ja eläimet on ajettu sukupuuton partaalle.
Rodian yhteiskunta koostuu pitkäli Rodianien klaaneista. Klaanien keskuudesta valitaan Suuri Suojelija joka toimii Rodian diktaattorina.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Bothawui

Bothanien kotiplaneetta. Bothawui tunnetaan Galaksin parhaana informaatioverkostona. Bothawui on keskiö Bothan Spynet -järjestölle, galaksin parhaille vakoojille ja informaation salakuljettajille.
Ilmasto ja kasvillisuus Bothawuilla on helppo elämän tukemiseen. Planeetalla onkin paljon viljelysmaata, sekä teollisuutta ja kaivostoimintaa.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Gamorr

Gamorrin luonto on hyvin monipuolinen ja miellyttävä. Planeetalla on paljon metsiä, sademetsiä, tundria ja vuoria. Siltikään planeetalla vierailu ei ole suositeltavaa saatika turvallista. Tämä johtuu planeetan natiiviasukkaista Gamorreaneista, jotka ovat tunnettuja väkivaltaisuudestaan. Gamorria riivaa jatkuvasti Gamorrean-klaanien keskenään käymät sodat.
Planeetalla on edes hivenen saapunut järjestystä, järjestäytyneen rikollisuuden muodossa kun Huttit levittivät valtaansa Gamorriin.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Muut Hutt Spacen planeetat

Täällä voi pelata kaikilla muilla Hutt Spacen planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.

0

0

Ei viestejä

 
 


Etusivu » Hutt Space


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com