Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » Crimson Eclipsen alueet


Keskustelualue

Keskustelualue

 Keskustelualue   Aiheet   Viestit   Uusin viesti 
Ei lukemattomia viestejä Hoth

Tämä planeetta on täysin lumen ja jään peitossa. Jäätävän kylmyyden vuoksi, planeetalle ei ole asukkaitakaan, vaan ainoita eläviä olentoja ovat wampa lumihirviöt ja tontonit, jotka sopisivat hyvin ratsuiksi tai kuormajuhdiksi, jos planeetalla asukkaita olisi. Päivisin lämpötila on yleensä -15 ja -25 asteen välillä. Öisin ilma kuitenkin kylmenee ja kylmimmillään yölämpötilat ovat jopa – 40 astetta. Planeetan sijainnin vuoksi Crimson Eclipse on kuitenkin julistanut planeetan omakseen ja on rakentamassa sinne siirtokuntaa, jota voisi tarpeen vaatiessa käyttää tukikohtana.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Bandomeer

Bandomeer on kaivoksia täynnä oleva maailma. Planeetta on jakautunut kahtia siten, että toista puoliskoa peittää yksi ainoa isoa manner ja toinen puoli planeetasta taas on meren vallassa. Planeetalla on yksi ainoa kaupunki, Bandor, jonka katujen yläpuolelle kohoavat korkeat kaivostornit, kuten muuallakin mantereella. Planeetan kaikki kaivokset ovat ulkopuolisten kaivosyhtiöiden omistuksessa eli alkuperäisasukkaat, meeriläiset eivät pääse lainkaan hyötymään maailmansa rikkauksista. Planeetta on vhavasti uskollinen Crimson Eclipselle, koska Crimson on auttanut planeettaa rauhoittamaan alueita mantereella, jotta planeetan luonto saataisiin taas kukoistamaan.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Phindar

Phindar on sademetsien peittämä planeetta, jonka pääkaupunki on nimeltään Laressa. Phindialaiset ovat tunnettuja pitkistä vahvoista käsistään ja erikoisenvärisistä silmistään. Phindar oli aluksi Syndikaatti nimisen järjestön vallan alla ja Syndikaatti piti vallan hallussaan aiheuttamalla kauhua ja pelkoa, sekä luomalla planeetalle keinotekoisen pulan kaikesta mitä ihmiset päivittäisessä elämässään tarvitsevat. Syndikaatti myös esti ketään lähtemästä tai tulemasta planeetalle ja jopa viestiyhteydet muille planeetoille oli katkaistu, kunnes Syndikaatti liittyi osaksi Crimson Eclipseä. Valta siirtyi siis Crimsonille ja sen jälkeen asukkaiden oloa helpotettiin kaikin tavoin. Asukkaat eivät kuitenkaan uskalla vastustaa Crimson Eclipseä uusien pula-aikojen pelossa, joten planeetta on Crimsonin hallinnassa.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Korriban

Sithien muinainen kotiplaneetta ja kauan sitten kadonneen Sith Imperiumin ydin. Tämä kylmä ja kuiva autiomaa on hautausmaa historian suurimmille ja pelätyimmille Sith lordeille. Muinaiset hautakammiot, temppelit ja Sith akatemia varjostavat edelleen järkkymättöminä ja ikuisina planeetan pintaa tihkuen edelleen Voiman pimeää puolta.
Galaksin tietojen mukaan Korriban on ollut hylättynä jo 800 vuotta, mutta totuus on toinen. Sithit edelleen piileskelevät Korribanin varjoissa, vedellen Crimson Eclipsen naruja.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Nar Shaddaa

Nar Shaddaa on Nal Huttan suurin kuu. Tämä pilvenpiirtäjien peittämä kuu tunnetaan myös nimellä "Pieni Coruscant". Toisin kuin Coruscant, Nar Shaddaa on sairauksien, rikollisuuden ja ilmansaasteiden tahraama galaksin likakaivo. Kaupunki oli ennen Hutt Spacen ytimessä ja oli järjestäytyneen rikollisuuden hallitsema, kunnes Crimson Eclipse saapui.
Crimson Eclipse saapui kuin salama kirkkaalta taivaalta ja valloitti Nar Shaddaan ja Nal Huttan haltuunsa. Osa Hutteista alistui Crimson Eclipsen palvelukseen, osa pakeni. Nykyään Nar Shaddaa toimii Crimson Eclipsen toiminnan päämajana. Kaupungin levottomuudet ja rikollisuus ei ole vähentynyt Crimson Eclipsen myötä, vaan kaupungin kadut ovat edelleen vaarallisia varomattomalle kulkijalle.

4

179

Ma Kesä 24, 2019 1:48 am

Cross Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Muut Crimson Eclipsen planeetat

Täällä voi pelata kaikilla muilla Crimson Eclipsen planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.

0

0

Ei viestejä

 
 


Etusivu » Crimson Eclipsen alueet


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com