Rekisteröidy    Kirjaudu sisään    Keskustelualue    Etsi    UKK

Etusivu » Tasavallan alueet


Keskustelualue

Keskustelualue

 Keskustelualue   Aiheet   Viestit   Uusin viesti 
Ei lukemattomia viestejä Coruscant

Coruscant on kaupunki planeetta, jonka koko pinta-ala on rakennettu täyteen valtavia pilvenpiirtäjiä, jotka jakautuvat ylä-tasoon ja ala-tasoon. Coruscantin ala-tasoilla on aina pimeää, sillä rakennukset ovat niin korkeita ettei aurinko pääse ikinä paistamaan ihan maahan asti. Ala-tasoista onkin ajan saatossa tullut pimeyden vuoksi rikollisten täyttämää slummialuetta. Ylä-tasot taas ovat täysin ala-tasojen vastakohta. Ylä-tasoilla näyttää siltä, ettei aurinko laske lainkaan, sillä vaikka aurinko paistaisikin juuri planeetan toiselle puolen, auringon valo, neonvalot ja muut heijastuvat ikkunoista planeetan pimeälle puolelle ja siksi siellä näyttää hämärimmilläänkin vain siltä kuin aurinko olisi juuri laskemassa. Galaktisen Tasavallan senaatti ja jeditemppeli sijaitsevat tällä planeetalla.

6

171

Pe Touko 06, 2016 3:14 pm

Valomiekka Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Melida/Daan

Melida/Daan on karu planeetta, joka on monien sisällissotien tuhoama. Planeettaa asuttavat melidat ja daanit jotka ovat jos satoja vuosia sotineet toisiaan vastaan, eikä kumpikaan osapuoli enää muista miksi sodat ovat alkaneet. Planeetan pääkaupunki, Zehava on ollut milloin daanien ja milloin melidojen hallussa. Sotien kolmantena osapuolena ovat Nuoret, joiden joukot koostuvat niin melidojen kuin daanienkin lapsista. Nuoret ovat kyllästyneet siihen kuinka melidat ja daanit jatkavat loputonta sotimista ja tekevät nyt parhaansa saadakseen sodat loppumaan. Planeetta on hyvin vaarallinen paikka ulkopuolisille ja siksi siellä ei yleensä käykään juuri ketään. Koska melidat ja daanit eivät ole yksimielisiä planeettansa nimestä Tasavalta on nimennyt planeetan Melida/Daaniksi.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Telos

Telos on rikas planeetta, jolla on paljon kaunista luontoa. Planeetan matkailuala kukoistaa ja sillä on paljon liikeyhteyksiä galaksin muiden planeettojen kanssa. Planeetan pääkaupunki Than, on kaunis suurkaupunki, jonka kaduilta löytyy kaikenlaisia kauppoja ja kaupungissa on myös laajoja puistoalueita. Telos on tunnettu myös kiinnostuksestaan taidetta ja kulttuuria kohtaan. Planeetta on hyvin vahvasti uskollinen Tasavallalle. Teloksella on kuitenkin huonotkin puolensa, sillä planeetta on tunnettu myös vedonlyöntipaikoista ja uhkapeleistään. Telosta voisi sanoa galaksin Las Vegasiksi.

4

112

La Tammi 09, 2016 7:46 am

Southpaw Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Naboo

Valtaosa Naboon luonnosta on koskematonta, planeetalla on paljon vihreitä tasankoja, soita ja meriä. Kaksi merkittävää kulttuuria asuttaa silti Naboota.
Planeetan natiiviasukkaat, Gunganit, jotka asuvat merenalaisissa kaupungeissa, jonne muinaiset sodat ovat heidät pakottaneet vetäytymään. Sen lisäksi Naboon pintaa taas asuttaa monarkinen ihmiskansa, joita johtaa Naboon kuninkaallinen huone.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Denon

Denon, Coruscantin tavoin, on kauttaaltaan kaupungin peittämä planeetta. Väkiluvultaan Denon jää toiseksi vain Coruscantille. Tämä vilkas kaupunkiplaneetta on Tasavallalle keskeisimpiä kauppapaikkoja, sen ollessa kahden suuren Hyperavaruusreitin risteymässä.
Se on myös olennainen välietappi galaktisesta etelästä kohti Coruscantia ja galaktista keskustaa.

1

64

Ti Helmi 17, 2015 5:19 am

Southpaw Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Kashyyyk

Tämä metsäinen planeetta tunnetaan valtavista kilometrien korkuisista Wroshyr puista, jotka peittävät planeetan pintaa. Kashyyykin luonto on rikas, monipuolinen mutta villi. Syvälle metsään eksyvä voi nopeasti tulla petojen syömäksi.
Kashyyyk on monien eläinlajien lisäksi kotiplaneetta myös Wookieille.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Roche

Roche ei ole planeetta, vaan asteroidivyöhyke, jota Verpinet asuttavat. Huhujen mukaan asteroidit ovat se, mitä Verpineiden kotiplaneetasta on enää jäljellä. Asteroideilla on paljon ase- ja avaruusalusteollisuutta, mikä on Tasavallalle tärkeää näinä levottomina aikoina. Kaksi merkittävintä teollisuusyritystä on droideihin erikoistunut Roche Industries ja avaruusaluksiin erikoistunut Slayn & Korpil. Rochen asteroidit ovat myös galaksin ainoa paikka, josta löytyy patsaisiin ja huonekaluihin käytettyä larpalkiveä.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Taris

Taris oli historiassa hyvin menestynyt ja suuri kaupunkiplaneetta, kunnes Darth Malak pommitti planeetan maan tasalle historiassa. Sen jälkeen planeetta on kuitenkin uudelleenasutettu, vaikkei se ehkä koskaan saavuttanut samaa loistoaan, kun ennen.
Planeetta on myös tunnettu sith alkemian synnyttämistä rakghouleista ja niiden kehittyneemmistä muodosta, nekghouleista jotka ovat jatkuva vaara planeetan asukkaille.

1

33

Ma Tammi 02, 2017 6:37 pm

Southpaw Näytä uusin viesti

Ei lukemattomia viestejä Dantooine

Dantooine on harvakseltaan asuttu planeetta, jonka pintaa peittävät ruohoiset tasangot ja kuivat savannit. Planeetalla on aikoinaan ollut jedi enklaavi, mutta se on historian saatossa hylätty tuhansia vuosia sitten.
Planeetalla on paljon farmeja, mutta planeetan huomattavin resurssi sijaitsee Dantooinen kristalliluolassa, jossa on valosapelien valmistukseen tarvittavia kristalleja.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Corellia

Corellia koostuu pitkälti koskemattomasta luonnosta, suurine vuoristoineen, metsineen ja merineen. Valtaosa sivistyksestä koostui kylistä ja farmeista, mutta suuriakin kaupunkeja planeetalla on.
Corellia on hyvin tunnettu laivastostaan. Planeetan ollessa yhteydessä kahden merkittävän kauppareitin varrella, piratismi ja salakuljetus on suuri ongelma. Tämän takia Corellia armeijan laivasto on hyvin kehittynyt ja valmistautunut puuttumaan piratismiin.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Dac

Dac, tunnetaan myös usein Mon Calamarina, planeetan natiivilajin mukaan. Tämä merien peittämä planeetta on Mon Calamarien lisäksi koti myös Quarreneille. Mon Calamarit ovat asuttaneet meren pintaa, kun taas Quarrenit ovat asuneet meren syvyyksissä. Näiden kahden rodun välillä on käyty historian varrella sotia, mutta nykyään lajit elävät sovussa planeetallaan.
Dac tunnetaan Mon Calamarien erittäin vahvasta armeijan laivastosta. Nyt silti Dac on suuren uhan alla, kun Crimson Eclipse on eristänyt planeetan Tasavallasta lähes tyystin. Tunnelma Dacilla on kireä.

0

0

Ei viestejä

Ei lukemattomia viestejä Muut Tasavallan planeetat

Täällä voi pelata kaikilla muilla Tasavallan planeetoilla, joilla ei ole omaa aluetta merkitty.

0

0

Ei viestejä

 
 


Etusivu » Tasavallan alueet


Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

 
 

Hyppää:  
cron
Käännös, Lurttinen, www.phpbbsuomi.com